Alexander Öqvist

Jag heter Alexander Öqvist och kommer från Stockholm, Sverige. Jag är utbildad Personlig Tränare på Axelssons Gymnastiska institut i Stockholm. Jag har erfarenhet som Personlig Tränare på en av Norges största träningskedjor, Elixia och har även därifrån flera utbildningar som PT, TRX, Kettlebells, Ner i vikt program och Gruppträningsinstruktör. Jag är även utbildad Hälsoprofilbedömmare samt instruktör i Hjärt & Lungräddning (HLR).

Om Alexander Öqvist

Genom mina år som Personlig Tränare har jag hjälpt många kunder att gå ner i vikt, bli av med skador, bli starkare, få bättre kondition och en bättre hälsa. Jag kan hjälpa dig att nå ditt mål och ta din träning till en ny nivå. Tillsammans jobbar vi mot ditt mål och jag hjälper dig med kostprogram, träningsprogram och vägledning mot målet. För mig är det otroligt viktigt att jag kan följa upp din träning och mat för att säkerställa att du når ditt mål på så kort tid som möjligt!

Alexander Öqvist

Varför valde jag att börja jobba som Personlig Tränare?

Jag började träna på gym när jag var 16 år och var extremt smal och otränad. Första åren handlade mest om att bara ta sig till gymmet och köra lite olika maskiner. Hade ingen kunskap alls eller någonting. Det stora intresset för träning har egentligen kommit de 2 senaste åren. Jag har alltid tyckt om att hjälpa folk och anser mig själv som social. Att få hjälpa folk med träning & kost är det bästa jag vet, att se folk bli starkare, få mindre problem och skador osv är en riktigt härlig känsla.

Alexander Öqvist

Kontakta mig på alexander@noregrets.se