Om NoRegrets – Din personliga tränare på nätet

Vem är Alexander Öqvist

Jag heter Alexander Öqvist och kommer från Stockholm, Sverige. Jag är utbildad Personlig Tränare på Axelssons Gymnastiska institut i Stockholm. Jag driver även sajten Apparens.se som är digital marknadsföring och specialiserad på SEO. Jag har erfarenhet som Personlig Tränare på en av Norges största träningskedjor, Elixia och har även därifrån flera utbildningar som PT, TRX, Kettlebells, Ner i vikt program och Gruppträningsinstruktör. Jag är även utbildad Hälsoprofilbedömmare samt instruktör i Hjärt & Lungräddning (HLR).

Genom mina år som Personlig Tränare har jag hjälpt många kunder att gå ner i vikt, bli av med skador, bli starkare, få bättre kondition och en bättre hälsa. Jag kan hjälpa dig att nå ditt mål och ta din träning till en ny nivå. Tillsammans jobbar vi mot ditt mål och jag hjälper dig med kostprogram, träningsprogram och vägledning mot målet. För mig är det otroligt viktigt att jag kan följa upp din träning och mat för att säkerställa att du når ditt mål på så kort tid som möjligt.

Varför välja mig?

Det här är jag bra på

För mig handlar det om att hitta ett fungerande kostprogram och träningsprogram som fungerar över längre tid. Det är viktigt att det blir en livsstilsförändringar och inte någon kortsiktig lösning som inte är hälsosam. Därför jobbar jag tätt med mina kunder för att säkerställa att allt fungerar bra. Jag anser att uppföljningen och att finnas tillgänglig för frågor och funderingar är avgörande för om man ska lyckas eller inte. Därför prioriterar jag det väldigt högt.

Annat jag är bra på

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med kunder som har som främsta mål att minska i vikt och gå ner i fettprocent.

Erfarenhet

Jag har flera års erfarenhet som Personlig Tränare och har också arbetat länge med PT på nätet. Med min erfarenhet så kan jag ge en så bra produkt och service som möjligt.

Referenser

Under mina år som Personlig Tränare har jag många nöjda kunder. Under sidan referenser har jag samlat några av mina kunder och deras ord.

Dina resultat är viktiga för mig

För mig handlar det inte om att ge dig ett kostprogram och sen får du klara dig på egen hand. Jag vill följa dig hela vägen i mål och säkerställa att du når ditt mål samt att du lär dig mycket om kost och träning. Därför jobbar jag väldigt mycket med uppföljning och att hela tiden finnas tillgänglig för att svara på dina frågor. Jag tror att det är viktigt att man har någon att förhålla sig till och känna att man får den hjälpen man behöver.