Personlig Tränare på nätet & online – Köp PT på nätet här

PT Online

Vanliga frågor

Vad kostar det?

Det beror på hur mycket hjälp du behöver och hur över hur lång period. Jag har färdiga paket i webshopen som passar dom flesta. Önskar du något annat så kan jag skräddarsy en offert till dig.


Är det någon bindningstid?

Nej. Du köper ett färdigt paket över vald period och när den perioden är slut så väljer du själv om du vill fortsätta med ett liknande paket eller fortsätta på egen hand. Du binder dig inte till någonting.


Vad händer om jag inte kan fullföra programmet?

Om det skulle vara så att du blir sjuk eller skadar dig så hittar vi en bra lösning som passar dig så att du kan fortsätta med programmet. Jag försöker alltid att hjälpa till så mycket som möjligt

Vad händer om jag inte följer programmet?

Antagligen kommer du inte nå ditt önskade mål. I övrigt händer inget speciellt förutom att du kommer få svårt att nå ditt mål och det blir svårare för mig att kunna hjälpa dig om du inte följer programmet.

Vad händer om jag inte skickar in rapport

Om du inte skickar in din rapport en gång per vecka så blir det svårt för mig att ge dig uppföljning och göra eventuella ändringar i ditt program. Därför rekommenderar jag alltid att man skickar in rapport oavsett hur mycket man har att rapportera.

Hur vet jag att programmet passar mig?

Eftersom du fyller ut en träningsdeklaration med information om dig själv så kan jag skräddarsy program som passar just dig, din vardag och dina mål. Med andra ord får du program som är unikt designade för att passa så bra som möjligt för dig. Du har också support och uppföljning vilket betyder att jag kan justera i programmen under resans gång om det är behov för det. 

Om jag är allergisk mot något?

När du fyller ut din träningsdeklaration anger du eventuella allergier som jag tar hänsyn till när jag skräddarsyr dina program.

Om jag har en skada eller sjukdom?

När du fyller ut din träningsdeklaration anger du eventuella skador och sjukdomar som jag tar hänsyn till när jag skräddarsyr dina program. 

Hur fungerar det?


Hur beställer jag?

Du kan antingen beställa genom att köpa valfri produkt direkt i webshopen och betala med kort och PayPal. Eller så kan du ta kontakt med mig, berätta vilket paket du önskar så skickar jag en faktura till dig. 

Vad händer efter att jag har beställt?

När du har valt ditt paket så behöver du fylla ut en träningsdeklaration som du hittar under varje produkt. Träningsdeklarationen innehåller några olika frågor som jag behöver svar på för att kunna skräddarsy program till dig. När du har fyllt ut det så skickar du det till mig så börjar jag med dina program.

När kan jag börja?

Vanligtvis har jag en leveranstid på ca 2-4 dagar efter att jag har fått in träningsdeklarationen av dig. Under högsäsongsperioder så kan det i vissa tillfällen ta upp till 5-6 dagar för mig att bli färdig med programmen.


Kan jag bestämma startdatum själv?

Ja det kan du. Har du ett specifikt datum du önskar att starta kan du skriva det till mig så börjar vald tidsperiod från det datumet istället för det datumet du får programmet. 

Måste jag skriva rapport?

För att jag ska kunna erbjuda dig uppföljning och säkerställa att du når ditt mål behöver du skriva rapport. Om du bara önskar kostprogram eller träningsprogram utan uppföljning kan jag ordna det med.

Ska jag föra loggbok?

Jag brukar rekommendera dom flesta att skriva ner anteckningar från träningen och kosten för att kunna gå tillbaka senare och se vad som fungerade och inte fungerade. Det blir också enklare när du ska skicka in rapport om du redan har skrivit ner allt under veckan.


Hur ofta ska jag skicka rapport?

Du bör skicka rapport en gång i veckan. 

Kan jag skicka frågor när jag vill?

Ja, du har fri support så du är alltid välkommen att skicka frågor till mig under din tidsperiod. 

Hur ser programmen ut?

Du får alltid detaljerade kostprogram och träningsprogram om du beställer av mig. Du får också en bruksanvisning om hur du ska arbeta framöver samt tips och tricks för att lyckas.

Vad är Personlig Träning?

Som Personlig Tränare kan jag hjälpa dig att nå dina mål med träningen. Med personlig träning får du vägledning och hjälp under vägen mot ditt mål. Har du försökt länge utan att få dom resultaten du önskar? Jag kan hjälpa dig med att lägga upp träningsprogram som är tillpassat efter dina behov och mål. Tillsammans jobbar vi mot ditt mål och säkerställer att du får den hjälp och motivation som krävs för att du ska ta dig dit du vill. Jag hjälper dig även med kostprogram och rådgivning under hela vägen fram till ditt mål.

Jag erbjuder skräddarsydda kostprogram & träningsprogram samt uppföljning för att säkerställa att du når dina mål. För mig är det viktigt att du känner dig trygg under din resa och jag finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med frågor. Med våra Kostprogram och Träningsprogram kommer du att nå ditt mål mycket snabbare. Med PT på nätet så får du uppföljning och feedback under hela resan och på senare tid har PT på nätet blivit väldigt populärt och uppskattat. Det är oftast billigare än vanliga PT timmar och passar bra för dig som har erfarenhet från styrketräning tidigare men behöver nya tips, motivation och något att förhålla sig till.

Oavsett vad du har för mål eller förutsättningar har jag bred kunskap och erfarenhet för att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Hos mig kan du alltid känna dig trygg och att du får den hjälpen du behöver. jag sätter alltid kunden i fokus och älskar att hjälpa andra till en bättre vardag.