Alexander Öqvist

Jag heter Alexander Öqvist och kommer från Stockholm, Sverige och jobbar som Personlig Tränare. Jag är utbildad Personlig Tränare Stockholm  på Axelssons Gymnastiska institut i Stockholm. Jag har erfarenhet som Personlig Tränare på en av Norges största träningskedjor, Elixia och har även därifrån flera utbildningar som PT, TRX, Kettlebells, Ner i vikt program och Gruppträningsinstruktör. Jag är även utbildad Hälsoprofilbedömmare samt instruktör i Hjärt & Lungräddning (HLR).

Jag har även erfarenhet från en av Norges största tränings & kostillskottsföretag som Online PT. Hos MyRevolution har jag hjälpt många kunder att nå sina mål på så kort tid som möjligt.

NoRegrets

Nu driver jag mitt egna företag inom Personlig Träning & Kostrådgivning och kan hjälpa dig mot målet ditt på så kort tid som möjligt! Som egen företagare innehar jag både F-skatt och moms.

Genom mina år som Personlig Tränare har jag hjälpt många kunder att gå ner i vikt, bli av med skador, bli starkare, få bättre kondition och en bättre hälsa. Jag kan hjälpa dig att nå ditt mål och ta din träning till en ny nivå. Tillsammans jobbar vi mot ditt mål och jag hjälper dig med kostprogram, träningsprogram och vägledning mot målet. För mig är det otroligt viktigt att jag kan följa upp din träning och mat för att säkerställa att du når ditt mål på så kort tid som möjligt!

Alexander Öqvist

Jag kan hjälpa dig med följande:

  • Kostvägledning
  • Träningsprogram med uppföljning
  • Online Coaching
  • Kost & Träningsprogram med uppföljning
  • Ner i vikt med uppföljning
  • Muskeltillväxt med uppföljning
  • Transformation – Livsstilförändrings med uppföljning

Ta kontakt med mig för priser och mer information: alexander@noregrets.se eller spana in min webshop på NoRegrets och MyRevolution.no

Personlig Träning