7 års jubileum

Tags:

7 år sedan NoRegrets.se startades

Nu är det drygt 7 år sedan NoRegrets.se startades som en träningsblogg på Malta. Nu 7 år senare har fokuset ändrats men många av artiklarna och guiderna kring kost och träning är fortfarande lika aktuella och färska. När jag startade Noregrets för 7 år sedan trodde jag nog inte att jag skulle ha förmånen att hjälpa så många med kostprogram och träningsprogram. Jag hade inte på kartan att sajten skulle leva i 7 år och fortfarande ha populära artiklar och inlägg. Med närmare en halv miljon besökare under dessa år har det varit några artiklar och guider som har varit mer populära än andra.

Det var här bloggen startade 2013

Populära artiklar 2013-2020

Dessa artiklar och guider är dom som har varit absolut mest besökta och uppskattade av besökare och kunder.

Vad händer nu?

NoRegrets.se kommer leva vidare som tidigare, dock har jag inte samma möjligheter och tid för att uppdatera som tidigare. Innehållet kommer leva kvar vidare och mitt träningsintresse fortsätter som vanligt.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar