Härlig vinterdag i Stockholm

vinterdag i stockholm

Att vakna upp till sol såhär års är något av det bästa som finns. Några plusgrader, tort ute och klarblå himmel. För mig är det en riktigt härlig vinterdag men tyvärr inte speciellt vanligt. Det gäller att passa på dom dagarna det är fint väder så att man orkar dessa gråa och tråkiga dagar senare. För förr eller senare kommer dessa dagar, inte en chans att det kommer fortsätta vara fint väder speciellt länge till. Bara att få se solen är ju något som inte hände speciellt ofta i höstas heller utan mer nu runt jul och senaste dagarna. Det känns skönt att veta att vi går mot ljusare tider även om man inte märker det än så lär man göra det om lite drygt en månad. Bara när solen går ner 16-17 istället för vid 15 så kommer man märka stor skillnad. Tänk vad ljus och sol påverkar kroppen positivt? Nu märker jag verkligen hur mycket mer energi och ork jag hade på Malta.

vinterdag i stockholmsolljus

Idag blev det ingen träning utan istället en promenad in till stan för att se på lite saker. Den här helgen är ganska skön att gå på stan på faktiskt eftersom folk redan har spenderat alla sina pengar och säkerligen väntar till slutet av månaden. När solen dessutom skiner är Stockholm en riktigt vacker stad och jag längtar verkligen till våren och sommaren nu.

Stockholm

city

Som sagt, det återstår att se hur länge det här vädret håller i sig eller om det faktiskt blir riktig vinter snart igen. För min del kan detta gärna fortsätta resten av vintern. Jag känner mig ganska nöjd med kyla och snö under julhelgen, mer än så behövs inte för min del.

Stureby

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar