Nytt år – nya möjligheter

volvov40

Då var det nytt år och 2014 gick väldigt fort måste jag säga. Det kan säkerligen bero mycket på att jag flyttade hem från Malta och sen har allt gått väldigt fort efter det. Men nu är det nytt år och nya möjligheter ges om man tar dom. För att summera 2014 väldigt kort så var det ett riktigt bra år, händelserikt och jag har lyckats med endel saker jag ville uppnå. Nu blickar jag framåt och har nya mål för 2015 som jag kommer jobba mot och jag har lärt mig mycket under det gångna året som jag tar med mig vidare in i 2015.

volvov40Kontoret

Som ni kan se så har jag också fräschat upp hemsidan endel nu efter nyår eftersom jag tyckte det var dags med ett ansiktslyft. Inget fel på den gamla siten men det gäller att följa med i utvecklingen och den gamla designen hade tyvärr inte alla finesser som jag behöver. Det återstår fortfarande endel jobb innan allt fungerar till 100% men jag jobbar med det dagligen för att bli färdig. Förhoppningsvis kan jag erbjuda en betydligt bättre hemsida framöver med bättre material, lättnavigerat och enkelt att läsa. Samt att webshopen ska komma upp ordentligt och möjligtvis med lite mer produkter i framtiden.

Nytt årDaniell Wellington

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar