Julträning

SATS Täby

Tags:

Det finns två typer av människor. Dom som vilar helt när dom är långlediga och dom som passar på att träna ännu mer och hårdare när dom är lediga. Primärt skulle jag säga att jag tillhör den senare, som passar på att utnyttja tiden till att sova lite längre på morgonen och sen dra och träna för att få en bra start på dagen. Personligen anser jag att jag får mycket mer energi och blir mer produktiv om jag får inleda dagen med träning. Oavsett om jag är ledig eller jobbar. Julen är en perfekt möjlighet för att lägga lite extra tid på träning, i kombination av kanske mer mat än vanligt bör det bidra till ännu mer energi och bättre träningspass.

frukost

En annan positiv sak med att träna under julen är att det kan vara lite mindre folk på gymmen också, beroende på vilken tid man väljer självklart. Sen får man nog bara vara beredd på att det kommer vara mycket mer folk efter årsskiftet.

En intressant sak jag har ändrat lite på det här året och hösten/vintern mot dom senaste åren är att jag har lagt in lite mer cardio under veckorna. Förutom att ha spelat badminton en gång i veckan har det blivit lite löpning eller roddintervaller ca 1-2 gånger i veckan utöver 4-5 gympass i veckan.

rodd

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar