Länge sedan sist – massor av bilder

gumball3000

Då var det dags igen

Nu var det alldeles för längesedan jag skrev något här så det här inlägget blir egentligen bara en uppdatering och många bilder. Vi har hunnit med att flytta till en ny lägenhet och installera oss ganska bra. Även om det fortfarande återstår lite saker så känns det ganska klart i det stora hela. Det har tagit mycket tid, krafter, många svängar till IKEA samt endel pengar. Men nu börjar vi komma på banan igen och allt känns riktigt bra. Jag har också hunnit med att se Gumball3000 i Stockholm, njuta av sommar på landet, fira midsommar och fyllt år. Sommarvädret verkar ha kommit av sig men vi fick en riktig fin helg på landet förra helgen. Dock var solen starkare än vad jag kunde ana så solbränd blev man, något jag aldrig brukar bli.

Gumball 3000 – Stockholm To Vegas

Vi hann dock inte se allt av Gumball eftersom det var den helgen vi flyttade, men det var ett gäng riktigt feta bilar som körde runt i Stockholm under hela helgen.

Gumball3000

Gumball3000

gumball3000

Flytten

Flytten har gått riktigt bra och trots att vi inte hade speciellt mycket möbler innan har det mesta löst sig bra, dock lite försenad och strulig leverans av soffan så löste det sig med. Ganska trött på att bygga ihop möbler från IKEA, Jysk, Furniturebox och liknande nu. Som tur är så är det mesta i möbelväg färdigt nu så det som saknas är att få upp gardiner i köket och gästrummet, spegel i vardagsrummet och hallen samt lite mer fix i gästrummet. Sen blir det antagligen att måla en fondvägg i arbetsrummet  i sommar. I höst blir det eventuellt att lägga nytt golv i vardagsrummet om vi har lust med det, samt eventuell ny spis i köket. Inget av detta är dock överdrivet viktigt så vi får se om vi gör det.

sovrum

kök

ny lägenhet2

kontor

Sommar på landet

Förra helgen blev en riktigt härlig sommardag med hela familjen. Perfekt väder, god mat och trevligt sällskap. Att kunna åka ut till landet över dagen när det är så fint väder är riktigt skönt.

landet

landet2

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar