Igång med träning och vardagen igen

träning

Igång med träning och kost igen

Nu har ca halva sommaren gått och dom senaste veckorna har jag tagit tag i träningen och kosten mer och mer. Jag inledde sommaren med att kanske inte träna speciellt bra eller äta så som jag borde göra för att komma i form. Mycket beror självklart på flytten, sommar och andra prioriteringar. Nu när jag äter bättre och tränar bättre så ser jag framgång väldigt fort. Egentligen krävs det inte speciellt mycket för att göra förändringar, bara man har tålamod och vet vad man gör. Sommaren har väl tyvärr regnat bort till stora delar men det gör inte speciellt mycket då jag nästan jobbar hela sommaren. Semester blir det lite senare i september istället.

Dock har jag fått några fina dagar på landet och vi har kommit långt med vår nya lägenhet, så det känns som en bra sommar så långt oavsett hur vädret har varit senaste tiden.

träning

nybrokajen

Nu var det dock några veckor sedan jag var på landet och en helg där ute med fint väder hade suttit väldigt fint nu. Synd att det inte riktigt ser så lovande ut framöver. Men då har jag å andra sidan fått mer gjort hemma i lägenheten i form av bygga möbler, sätta upp tavlor, speglar samt målat en fondvägg i arbetsrummet. Börjar bli riktigt bra hemma nu med endast ett par småsaker kvar. Känns skönt att ha ett eget fungerande hem där vi har bestämt det mesta själva.

hemmakontor

spegel i vardagsrum

volvo v40 stockholm

örsö

Sajten har dock varit nere i ca 1-2 veckor pga något fel med wordpress vilket jag tyvärr inte kunde lösa direkt. Nu verkar det mesta vara up and running igen och endast småsaker återstår. Jag hoppas att allt är 100% innan veckan är slut.

No responses yet

    Lämna ett svar