Ljusare dagar

träningsblogg

Något jag verkligen har sett fram emot är att märka att det blir ljusare dagar. Man märker skillnad nästan från dag till dag tycker jag och nu börjar det bli ljust när jag går hem från jobbet, skön känsla! Nu börjar jag förstå igen hur lång vintern faktiskt är i Sverige och hur mycket man lär sig att uppskatta sol och värme. Men vår och sommar i Stockholm är faktiskt svårt att slå, det är riktigt bra. Självklart är det för att jag är från Stockholm med efter flera år utomlands och bland annat på Malta som är känt för bra klimat så kan jag inte annat än att trivas bra i Stockholm. Idag var en sån härlig dag med strålande solsken och vårkänslor, det har varit många fina dagar nu senaste veckorna.

Ljusare dagar

Idag vaknade jag kl 7 och var relativt pigg, hade planerat att sova ut men så blev det inte. Istället blev det att tvätta bilen, gå in till stan, handla mat för kommande veckan, träna och jobba med mina PT kunder. Vissa veckor blir det mer jobb än andra men jag tycker fortfarande att det är roligt att driva eget företag, hjälpa folk till ett sundare liv med mer träning. Alltid lika roligt att se folk få framgång och bli nöjda med vad dom har åstadkommit.

träningsblogg

Som jag skrev i förra inlägget så är nya TVn invigd och det har faktiskt blivit betydligt mer tv-tittande än vanligt. Mestadels via Netflix som jag tycker fungerar riktigt bra och att streama i HD via Wifi fungerar också bra. 3D glasögorna har jag inte använt speciellt mycket faktiskt så det får jag prova mer sen. Det finns tydligen en spelfunktion för 3d också, tekniken går framåt! Nu planerar jag bara att köpa ett Playstation för att kunna spela mitt favoritspel Fifa15. Men eftersom jag inte är någon spelnörd (längre) och kommer antagligen inte spela så mycket mer än det så funderar jag egentligen bara på om man ska lägga dom extra tusenlapparna på att köpa ett ps4 eller ps3. Jag får försöka jämföra ps4 vs ps3 lite mer framöver för att väga upp vad som egentligen passar mig, men något av dessa lär det bli snart! Först ska bilen in på service nästa vecka så jag får nog vänta några veckor innan jag kan köpa en spelkonsol.

bilen

Nu blir det House of Cars på nya TVn! Trevlig helg.

Categories

One response

Lämna ett svar