Ny bil mot våren och vikten av att jämföra lån och försäkring

renault megane gt

Tags:

Jag har länge gått i bilbytartankar och letat efter den perfekta bilen för mig. Dels när det kommer till pris men också utrustning, design och körglädje. Jag har nu haft en Volvo V40 -13 i snart 3 år och trivs visserligen väldigt bra med den. Men för mig är bekvämt bilägande otroligt viktigt och därför väljer jag att försöka ha så ny bil som möjligt med bra garantier för att undvika oförutsägbara utgifter. Med dagens låga räntor är det heller helt okej att ta ett billån tycker jag men jag jämför lån innan jag väljer, det samma gäller för försäkring. Det finns oftast väldigt mycket att spara beroende på vilket lån och försäkring du väljer. I mitt fall måste jag ändå känna att det blev riktigt bra och jag känner att jag har fått bästa lånet med så bra ränta och försäkringspris som det bara går.

Så vad blev det då?

Jo det blev en ny Renault Megane GT med 205hk, automat och en trevlig 8,7″ pekskärm samt en massa andra spännande funktioner. Det första jag föll för var utseendet men också utrustningen och priset för den. 5 års nybilsgaranti väger också upp valet då Volvo bara har 2 år. Nu är det bara en viss tids väntan innan den dyker upp, så får jag hoppas att jag inte ångrar mig då.

renault megane gt

Träningen och kosten då?

Jag skulle vilja påstå att det generellt går bra med tanke på vilken mängd träning jag lägger in och hur mycket fokus på kosten jag lägger. Jag tränar fortfarande ca 4-5 gånger i veckan och äter relativt strikt och bra måndag-onsdag och sen lite mer fritt när det närmar sig helg. Det fungerar ganska bra för mig och gör att jag håller motivationen uppe. När sommaren närmar sig kommer jag antagligen att äta strikt måndag-fredag och bara fritt under helgen.

Träningen tycker jag dock går mer framåt, jag har senaste veckorna lagt in mer basövningar och försökt öka i styrka mer än tidigare. Nu börjar saker kännas mer stabilt och styrkan börjar komma tillbaka. Det är fortfarande inte samma nivå som för 3-4 år sedan men om jag forsätter som jag gör tror jag absolut att jag kan ha den styrkenivån mot sommaren.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar