Road Trip USA Del 1 – Los Angeles & San Fransisco

Tags:

Nu var det lite drygt en vecka sedan vi kom hem från USA och nu är det dags att slänga upp lite bilder från resan tycker jag. I del 1 så lägger jag upp lite bilder från Los Angeles och San Francisco medan i del 2 så kommer det bilder från Las Vegas och Grand Canyon.

146426851960816200_resized

Vi flög från Stockholm – Los Angeles (LAX) med Norwegians Dreamliner och resan gick kanon tycker jag, lite mycket turbulens men i övrigt var det inget att klaga på. Resan dit tog väl ca 10 timmar och med 9 timmars tidsskillnad blir man ganska mör.

ford mustang

Vi hämtade ut en gul Ford Mustang Cab som vi skulle ha i 2 veckor och rattade mot Hollywood där vi skulle bo under 6 dagar innan vi skulle köra till San Francisco. Bilen hade en V6a på 300hk och självklart automat, man blev med andra ord väldigt sugen på att köpa en likadan själv.

Riktigt roligt att se Hollywood, Santa Monica, Beverly Hills, Venice Beach osv. Hade absolut kunnat stanna längre i Los Angeles men det var ändå lagom med 5 nätter. Att träna på Golds Gym Venice var också en upplevelse, såg dessutom Dexter Jacksson när vi var där.

Los Angeles var absolut min favoritstad då det fanns otroligt mycket att se och varje ”stadsdel” är väldigt unik och olik dom andra. Det finns också väldigt mycket att uppleva och här kan man verkligen kombinera lyxliv, strandhäng och shopping.

beverly hills

golds gym venice

Sedan bar det av mot San Francisco längs Highway 1, fantastisk resa som man absolut kan göra på en dag tycker jag. Vi åkte kl 6 på morgonen, stannade längs vägen och var framme vid hotellet i San Franscisco runt 18-19 tiden. Häftig resväg längs kusten som jag absolut rekommenderar att man ska göra.

highway1

I San Francisco så blev det sjävklart att se Golden Gate bron, russian hill och spårvagnen. Den dagen tror jag vi gick över 30.000 steg och man var ganska mör i benen. Men vi bodde ganska centralt och det fungerade bra att gå hela dagen tycker jag. Vi var bara i San Fransisco två nätter men det var ganska lagom tycker jag. Trevlig stad som påminner endel om Stockholm tycker jag.

golden gate bron

spårvagn san fran

Categories

One response

Lämna ett svar