Sista dagen av 2015

morgonsol strandvägen

Då var det dags för sista dagen av 2015 även kallat nyårsafton. På senare år har väl den dagen blivit mer och mer överskattad för mig och snart innebär den kanske inget firande alls längre. Det som är skönt är att få några extra dagar ledigt för att återhämta sig, njuta det sista av julen och ladda inför ett nytt och spännande år. 2015 har varit ett bra år med ny lägenhet, bättre med träning än förra året, blivit morbror och en rad andra roliga saker har hänt. Företaget har kanske inte fått samma fokus som förra året men det är ett medvetet val från min sida för att helt enkelt inte arbeta för mycket. I snitt arbetar jag säkert närmare 45-50 timmar per vecka och det får faktiskt räcka. Fritid med vänner, familj och flickvän är betydligt viktigare än att arbeta dygnet runt. Därför har det även blivit färre blogginlägg under det här året jämfört med tidigare. Jag tänker inte heller sitta här och lova att det kommer bli mer under nästa år för det tror jag egentligen inte. Det blir säkert något inlägg i månaden eller mer i perioder. Men att jag skulle hinna göra det dagligen tror jag inte.

morgonsol strandvägen

arbetsplats

Nu verkar också vintern ha kommit ordentligt med snö och kyla. Julen var dock solig och torr så då passade jag på att gå mycket promenader istället för att hänga på gymmet. Det blev också julfirande med familjen, trevligt sällskap, god mat och många fina julklappar.

decembersol

julgran

julfin

Det finns många hus i området som har slagit på stort när det kommer till julpynt och julfirande. Ibland känns det nästan som att man traskar runt i USA när man går promenad här runt jul. Men det fanns väl ett hus som stack ut lite ur mängden måste jag säga.

julpynt

volvo

Dagsformen är kanske inte på topp längre eftersom jag inte har varit på gymmet på snart 2 veckor och maten har inte varit den bästa under jul. Så senaste formbilden från mitten av december stämmer nog inte riktigt med verkligheten idag. Vikten ligger säkert runt 80kg som tidigare så fokus framöver blir inte speciellt mycket på vikten. Det blir att ändra beteendet med att undvika godis och liknande på helger samt öka mängden tung styrketräning för att få upp volymen och trycket i musklerna igen. Självklart byta ut lite fett mot muskler samt få igång styrkan och konditionen igen. Blir väl start efter nyår som resten av landet!

dagsform december

Gott nytt år!

No responses yet

    Lämna ett svar