Vad hände med knäböjsfesten? PWO Krasch eller dåligt planerat?

BPI Vortex PWO

Tags:

Idag började dagen väldigt bra både med tanke på jobb, vila och enligt kosten. Dagen startade fint och jag kände att jag hade bra med energi och lyckades tajma allt enligt plan. Eftersom att BPI nyligen lanserade en ny PWO så slängde jag iväg en beställning från bodybuilding.com i fredags och hade turen att få gratis express frakt från USA. Att den dök upp redan idag hade jag inte förväntat mig men glad blev jag iallafall. Jag gillar att testa nya produkter för att se hur dom fungerar och den här har ju fått väldigt bra omdöme.

Planen var att köra ett riktigt tungt benpass med fokus på Knäböj. Jag tyckte jag hade ätit en bra lunch och ett hyfsat mellanmål för att klara av ett benpass. Det brukar iallafall inte vara några större problem att dra direkt till gymmet efter en lång arbetsdag.  Jag satt mer eller mindre hela dagen och längtade efter benpasset och såg verkligen fram emot att kunna gå hem och göra mig klar för ett riktigt tungt benpass. Att kunna fokusera ordentligt på knäböj var också något jag såg fram emot.

Men väl framme på gymmet så försvann all energi och ork för att träna. Jag har lite svårt för att sätta fingret på vad det beror på och exakt hur det kändes. Men det var som en kombination av blodsockerfall och krasch från PWO. Antagligen borde jag ha ätit något mer innan passet och kanske inte ens tagit den PWO idag. För något vidare benpass blev det verkligen inte. Det var nog ett av dom sämre på senare tiden.

BPI Vortex PWO

Smakade gott gjorde den iallafall men vad spelar det för roll när det gick åt helvete idag. Lätt att vara efterklok men såhär i efterhand hade det nog räckt med någon kolhydratskälla och en energidryck. Kanske skulle man ta en liten paus från allt som har med PWO att göra?

  • 3 Set Knäböj
  • 3 Set Raka Marklyft
  • 3 Set Leg Extensions
  • 2 Set Leg Curl
  • 2 Set Vadpress

Ja, det blev inget benpass som går till historien men en ordentlig middag nu på kvällen gjorde underverk för mig. Idag blev det hemlagad Biff Szceuan med en fin Angus Rump Steak färdigstrimmlad och klar hos den lokala slaktaren. Det är riktigt fint att bo dörr i dörr med en av Maltas bättre köttbutiker och delikatessbutiker. Servicen och maten är fantastiskt bra där.

I övrigt har kvällen endast bestått av att jobba med PT kunder och svara på mail.

Trevlig kväll!

 

No responses yet

    Lämna ett svar