Årets sommar

Tags:

Att 2018 skulle bli årets sommar kunde man kanske inte tro med tanke på en ganska seg vinter samt dålig sommar förra året. Förhoppningarna var väl egentligen ganska låga, speciellt efter midsommar som endast bjöd på 14 grader och regn. Men vilken sommar vi har haft så långt, lyckades tajma in ett par veckor semester med bra väder och den har fortsatt leverera även nu när jag har börjat jobba igen. Fina kvällar och helger under hela sommaren och våren mer eller mindre. Hade inte riktigt räknat med att kunna utnyttja balkongen i nya lägenheten så mycket heller men det har vi verkligen kunnat göra.

Även om vi snart rör oss in i augusti månad så känns det som att sommaren har mycket kvar att leverera och vädret ser ut att hålla i sig. För första gången på länge (egentligen sedan malta-tiden) så bryr jag mig inte om det blir höst och vinter. När man får en så pass lång vår och sommar går allt enklare. Att få spendera helger m.m. ute på landet gör att man får lite av den där sommarlovskänslan och att åka till landet är något jag verkligen prioriterar att göra så ofta jag kan. Är vädret bra finns det egentligen inget bättre än att spendera tiden där ute.

Träningen rullar på bra också, både styrketräning och konditionsträningen rullar på sedan årsskiftet egentligen. Sen vi bytte till Balance har motivationen verkligen kommit tillbaka och efter att jag sprang blodomloppet har jag fortsatt försöka springa 1 gång i veckan utöver styrketräning och längre promenader. Känns bra att hålla konditionen uppe även om det är tuffare nu när det är varmt ute. Har precis lagt om träningen till att köra mer fokus på överkropp/underkropp för att säkerställa att kör igenom kroppen 1-2 gånger i veckan. Samt för att kunna lägga mer fokus på basövningar och öka i styrka.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar