Dags för en uppdatering

Uppdatering

Ja nu var det en lång stund sedan jag skrev något här så det passar väl ganska bra med en uppdatering. Anledningen varför jag inte har uppdaterat är som alla andra gånger egentligen. Mycket annat som tar tid med jobbet, vardagen och allt annat runt omkring. Men jag ska också erkänna att senaste 2-3 månaderna har jag inte haft samma motivation och glöd för träningen som jag har haft tidigare. Förut vari jag väldigt målmedveten och kände en stark drivkraft att jobba mot mina mål. Nu har jag varit mer kluven senaste tiden och funderat vad som egentligen är mitt mål. Jag är faktiskt inte intresserad av att bli så stor och stark som möjligt längre. Jag är faktiskt inte heller inte motiverad nog till att ha den där drömkroppen som så många strävar efter. Just nu vill jag bara trivas, känna mig frisk och generellt må bra och ha kul.

Med det sagt så blir det faktiskt bara 3-4 pass i veckan och ett antal promenader. För många kanske det fortfarande är ”bra nog” men för mig är det betydligt mindre än vad jag är van vid. Men just nu trivs jag ganska bra med det och när jag inte har det starka drivet så låter jag kroppen vila mellan passen betydligt mer än vad jag har gjort tidigare. Kanske är det här precis vad jag behöver en period nu för att kunna återhämta mig, fundera ut nya mål och eventuellt öka träningsmängden efter jul/nyår.

Stockholm

Nu har hösten och vintern verkligen kommit till Stockholm och mörkret faller mer och mer samtidigt som temperaturen också faller. Första snön har också kommit men den försvann ungefär lika fort kan man säga. Nu ser jag nog faktiskt fram emot ett vit vinter som lyser upp lite mer och skapar stämning. För det här mörkret och gråa vädret gör ju en galen i längden. Jag kan knappt minnas när jag såg solen i mer än 5 minuter sist.

Vinterdäcken har åkt på bilen och den har även fått en liten vinterstädning. Även om jag faktiskt är ganska noga med att tvätta och ta hand om bilen regelbundet. Man kan väl tycka vad man vill om det men om inte jag hade varit intresserad av det borde jag nog ha valt en annan bil.

Bilen

Uppdatering

Nu har också Axelssons senaste kurskatalog kommit ut och där hittar ni en intervju & artikel och mig och mitt företag. Jag känner att mitt budskap kom fram när det kommer till Personlig Träning online samt hur jag jobbar som Personlig Tränare och har utvecklat mitt koncept.

Axelssons

I helgen köpte jag också en tidig julklapp åt mig själv i form av en ny Apple Mac Mini. Jag har funderat på en sån senaste tiden och eftersom min Macbook Pro har börjat sjunga på sista versen så var det verkligen dags för en ny dator. Jag är heller inte i något behov av en bärbar dator så en Mac Mini passar mina behov perfekt just nu. Och nej, jag skulle absolut inte gå tillbaka till att använda PC igen. Någon förklaring behövs absolut inte alls om man har använt Mac under en längre period samt följt med i dom senaste uppdateringarna med iOS8 och Mac OS X Yosemite. Har man flera Apple enheter och vet hur man ska använda dom fullt ut är valet för mig iallafall mycket enkelt. Och nej, man kan inte heller stirra sig blind på specifikationerna eftersom den fungerar på ett helt annat sätt än en traditionell PC gör. Det är lite som att jämföra hästkrafter på dagens moderna bilar, det ger liksom inte en korrekt bild av verkligheten. Dessutom ser det jävligt stilrent och snyggt ut om inte annat.

mac mini

 

Categories

One response

  1. […] inte varit på topp och inte heller kosten men det hänger väl ihop med mitt förra inlägg om mina tankar kring min träning och kost. Jag inledde veckan ganska bra med två träningspass och ganska bra kost men sen kom verkligheten […]

Lämna ett svar