Veckan som gått

Veckan

Veckan som gått har varit intensiv som vanligt med mycket jobb och även lite resande. Träningen har väl inte varit på topp och inte heller kosten men det hänger väl ihop med mitt förra inlägg om mina tankar kring min träning och kost. Jag inledde veckan ganska bra med två träningspass och ganska bra kost men sen kom verkligheten och jobbet ikapp mig och tiden och orken fanns inte för att pressa in fler pass. Dessutom har vädret varit ganska grått och tråkigt senaste tiden men nu börjar det komma upp lite julbelysning runt om stan vilket lyser upp vardagen lite mer. Nästan så att jag hoppas på lite snö snart faktiskt, lite riktig vinter.

Veckan

I torsdags flög jag över till Tallin över dagen för jobbresa, upp tidigt och hem sent men en trevlig resa trots allt. Kallt var det också, runt -6 grader och det kändes som riktig vinter där borta med frost på marken, sol och kallt. Även om det var en intensiv och lång dag så fick jag lite tid att se delar av Tallin. Speciellt fint och trevligt var gamla stan i Tallin som kändes betydligt större än vad gamla stan i Stockholm gör.

gamla stan tallin

tallin

tallin

Dagen avslutades också med en trevlig middag på en av Tallins finaste restauranger och det var nog bland det godaste jag har ätit samt riktigt bra service. Det blev trerätters middag och trots små portioner så blev jag faktiskt väldigt mätt. Det som också slog mig är att det faktiskt är väldigt billigt i Tallin, men fortfarande bra kvalité och bra service. Jag skulle absolut kunna tänka mig att ta båten över någon gång och spendera en dag i Tallin.

förrätt

anka

choklad

Eftersom jag var borta hela torsdagen så blev det självklart inte träning som jag egentligen hade planerat in. Detta speglades också på fredagen där jag var helt slut när jag gick från kontoret vid 1730. Så någon mer träning blev det inte. Helgen gillar jag att ta det ganska lugnt och göra saker som jag inte hinner på vardagarna, så träning brukar inte ligga högst på priolistan. Snart är det väl kanske dags att ta tag i allt igen och hitta tillbaka till bra rutiner och framförallt, en anledning till att träna oftare och äta bättre.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar