Første dag på Malta

Da var vår første dag på Malta snart over. Jeg har nesten ikke ord for hvor bra denne dagen har vært. Føler meg utrolig heldig som har muligheten til å gjøre dette. Og ikke minst er jeg stolt av meg selv som har våget å flytte fra alt til et helt nytt sted. Jeg synes alle som vil og har mulighet bør ta sjansen på å flytte utenlands og oppleve hvordan det er. Jeg vet at jeg kommer til å sitte igjen med utrolig mye erfaring og mange fine minner herfra. Har bare bodd her i en dag, og jeg er allerede forelsket.

Vi startet dagen veldig tidlig for å ha god nok tid til flyplassen. Kl. 0300 sto alarmen på, og da var det bare å komme seg avgårde. Utenom en liten forsinkelse gikk flyreisen bra.

bilde(15)

Da vi gikk av flyet kjente vi så klart en vegg av varme komme mot oss. Altså, det er VARMT på Malta. Håper jeg blir fort vant til dette, for 34-36 grader hver dag er ikke bare bare. Ble ganske overrasket over hvor fresh og fin leiligheten som vi skal leie ser ut. Den er mer eller mindre helt ny og det er masse plass her. Jeg er rett og slett veldig fornøyd! Det ble ingen trening i dag, men vi har gått en del rundt i Sliema og St. Julians, handlet saker som vi trenger osv. Skal bli godt å få trent i morgen.

bilde(17)

Forrige gang jeg var her da jeg var på besøk til Alexander så fant jeg en favorittrestaurant som på en måte har blitt vårt sted. Derfor måtte vi såklart gå der i kveld og spise middag. De har den beste Ceasersalaten der, så den blir nok bestilt hver gang vi er der.

bilde(16)

Føler allerede vi er kommet godt til rette i leiligheten, og jeg ser virkelig frem til å ha dette som mitt hjem en god stund fremover. Nå skal vi bare forsøke å venne oss til varmen og komme oss ordentlig på plass her.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar