Tillbaka till Malta

Lägenheten

Då var jag äntligen tillbaka nere på Malta och den tropiska värmen. Ja, det kom faktiskt som en chock trots att jag visste att det var varmt och fuktigt nu. Resan började tidigt imorse, alarm på kl 03.00 och direkt iväg mot Arlanda och första flighten till Malta. Självklart var det total kaos på Arlanda och sjukt mycket folk. Allt tog längre tid än väntat och det blev tyvärr ingen morgonkaffe på starbucks. Självklart strulade planet lite också så vi blev lite försenade ner, typiskt men standard.

Arlanda

Men fram kom vi iallafall och inte speciellt försenade trots allt. Det blev en helt galen taxitur till lägenheten med flera nära döden upplevelser. Lägenheten är perfekt och helt underbar, passar riktigt bra faktiskt. Det ska bli skönt att komma igång med livet här nere igen som vanligt. In i rutiner och få allt i vardagen att fungerar.

IMG_8303

Ska försöka ta lite fler bilder på lägenheten framöver när saker har lugnat sig lite och vi har kommit igång med allt. Just nu är det mycket som ska fixas osv för att allt ska fungera. Så idag har vi mest fixat med lägenheten, fått internet installerat, fixat maltesiska mobilnummer och inhandlad diverse matvaror osv till lägenheten.

malta

malta

Sen blev det självklart en underbart god middag och en liten promenad. Just nu smälter jag dock bort här i värmen. Idag har det varit 36 grader i skuggan men luftfuktigheten dödar mig! Nu återstår det att se om man lyckas somna i värmen.

IMG_8309

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar