Mycket med flytten

Flytten

Senaste 2 veckorna har jag haft fullt upp med flytten och att vi ska komma i ordning med allt. Innan så tänkte jag nog att det här kommer gå ganska fort och enkelt men nu i efterhand inser jag att det var mer jobb än jag trodde. Det har blivit många resor med bilen fram och tillbaka med alla saker, för att inte prata om resan till Norge för att få med alla saker. Men nu när saker har kommit på plats börjar det kännas ganska skönt igen. Lägenheten är mer eller mindre färdig så det börjar kännas väldigt bra och alla andra detaljer börjar komma på plats.

Dessutom kombinera allt detta med träning, vänner, familj och även jobb med PT online så tar det verkligen på krafterna. Inte konstigt att jag har varit helt färdig kl 22 på kvällen varje dag senaste veckorna. Det ska bli väldigt skönt med en vecka utomlands snart för att koppla av innan hösten kommer på riktigt.

Flytten

Men nästa gång vi flyttar så tänker jag nog planera lite mer och faktiskt tänka efter om man ska anlita en transportfirma eller liknande istället. Då kanske man kan få allt ordnat på en gång istället för 20 resor fram och tillbaka. Dessutom hade det varit skönt att välja hemkörning från IKEA med allt bara, även om det är roligt att gå och se där så blir det alltid ett antal besök dit för att få tag i allt.  Det är ju iallafall tur att man har en bränslesnål bil så att det inte behöver kosta skjortan varje gång man ska använda bilden.

bränslesnål bil

hammarbysjöstad

Självklart har det blivit endel god mat också och jag tror vår nya favoritrestaurang är Jimmys Steakhouse i hammarby sjöstad, eller Jimmys Marina som den heter där. Otroligt god mat, bra service och en härlig miljö. Jag tycker faktiskt inte heller att priserna är så farliga med tanke på vad du faktiskt får för pengarna. Nu brukar inte jag köpa alkohol och liknande men vi kommer garanterat gå dit fler gånger. Deras hamburgare är fantastiskt god.

Jimmys Steakhouse

Nu spenderar vi helgen ute på landet för att koppla av lite, äta god mat och förhoppningsvis få lite fint väder även om det inte har börjat så bra.

Trevlig helg!

Sommarmat

Landet

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar