Sommarhelg i skärgården

Skärgården

Helgen har spenderats ute på landet i skärgården med hela familjen. Vi åkte ut i fredags och då var vädret lite ostabilt men det klarande upp när vi hade kommit ut och det kändes som sommar igen. Även om temperaturen har gått ner lite senaste dagarna och vindarna är kalla kändes det som sommar i skärgården. Eftersom att vi reser till Cypern nästa helg så blev nog det här sista helgen på landet för den här sommaren är jag rädd. Även om September kan vara fint väder så är det fortfarande inte samma sommarvärme som Juli och Augusti bjöd på. Lördagen blev dock väldigt behaglig och strålande solsken hela dagen så vi passade på att sola, grilla och bara njuta av ledigheten där ute. Ibland är det väldigt skönt att bara åka dit ut, koppla bort allt, äta god mat och bara vila upp sig. Jag känner mig alltid utvilad och motiverad för en ny vecka efter en helg där ute.

Landet

Landet

Nu har det blivit över 2 månader med slapp kost och mer eller mindre något onyttigt varje dag under hela sommaren. Jag kämpade hårt i 6 månader för att komma i bra form till sommaren och har passat på att njuta under sommaren, fortfarande OK balans och bra mängd träning. Men vikten har nog gått upp från ca 79kg morgonvikt till 86kg morgonvikt. Nu är det bara ett par veckor kvar av sommaren och jag ska försöka njuta så mycket som möjligt innan jag sätter upp en ny plan för hösten. Hur den ska se ut har jag faktiskt inte alls bestämt mig för. Jag har en helt annan syn på träning och kost nu så jag måste nog sätta mig ner och fundera vad jag egentligen vill uppnå med träningen och kosten i höst / vinter.

Gofika

Landet

Sola

Idag har det iallafall blivit lite cardio och stretching för att runda av veckan. Nu har jag också arbetat färdigt med PT kunder för kvällen så nu återstår det bara att njuta lite av kvällen innan det är dags för en ny vecka med träning och jobb.

Trevlig kväll!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar