Ny kontorsplats och Road Trip

kontorsplats

Tags:

Då börjar saker komma på plats hemma och min nya kontorsplats börjar bli ganska bra. Jag har flyttat min kontorsplats för lite nytt och även inhandlat lite nya tillbehör och möbler för att det ska bli så bra som möjligt. Nu känns det som att kontorsplatsen börjar komma på plats och jag är nöjd. För mig är det viktigt att sitta bra, ha bra utrustning, belysning och en bra struktur med allt för att jag ska kunna få arbetsro. Det är något jag har saknat senaste tiden så det är riktigt skönt att ha det nu.

kontorsplats

LED TV

Något som också är kul är verkligen hur tekniken har gått framåt senaste åren. Jag har ju bott utomlands endel och inte riktigt följt med utvecklingen men märker det väldigt tydligt nu när jag är hemma. Allt man köper innehåller LED-belysning istället för all tidigare teknik. Min bil har LED-belysning, min datorskärm, min tv, min skrivbordslampa, taklampor osv. Men jag ser det positivt av många olika anledningar. Jag tycker den här belysningen är mycket snyggare än klassiska glödlampan och dessutom drar den mindre ström, sparar på miljön och håller längre. Lite dyrare i inköp men över en längre tid känns det absolut värt det.

Volvo V40

Road Trip

Då är man också framme i Norge efter en trevlig Road Trip igår. Långt att köra men fantastisk fin natur i Norge som man inte ser så många andra platser i världen. Jag började resan redan kl 05.00 på morgonen och eftersom det är ca 100 mil att köra så tar det hela dagen inkl alla stop man gör längs vägen. Men i en skön bil blir resan betydligt enklare än vad jag hade kunnat föreställa mig. Nu på sommaren när det är fint väder också så tycker jag verkligen man ska stanna och se på den fina naturen om man kör i Norge. Hade jag haft mer tid och planerat en bilsemester så hade det varit väldigt trevligt att se mer av den norska naturen någon sommar. Kanske något vi kommer göra framöver.

Norge Natur

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar