Sommar i skärgården

Skärgården

Nu är sommaren och semester igång för fullt så jag passade på att åka ut till landet i skärgården idag för att spendera ett par dagar här ute med mamma och pappa. Skönt att komma bort lite från stan och bara njuta av fint väder, god mat, åka båt och vad allt skärgårdslivet innebär. Jag har trots allt spenderat många somrar här ute och vintrar för den delen så det är alltid trevligt att komma ut hit och koppla av lite. Dessutom passar jag på att ta en vilodag eller två från gymmet för att låta kroppen återhämta sig lite. Självklart sker återhämtningen i form av godis och god mat, bästa kombinationen när man inte är på diet.

Mot landet

Skärgården

Att spendera ett par dagar i skärgården är otroligt avkopplade och skönt. Att inte behöva tänka så mycket eller göra en massa olika saker. Jag brukar alltid känna mig väldigt utvilad och motiverad efter ett par dagar här ute. När vädret dessutom är så bra som det är nu så kan jag inte klaga på någonting. Idag var det säkert över 25 grader och strålande solsken hela dagen här ute så lite färg fick jag nog.

Landet

Middag

Vilken skillnad det är på grillad mat mot att steka i stekpanna hemma. Riktigt gott kött till middag ikväll och en liten sväng med båten efteråt. Det är sådana saker jag uppskattar med att vara på landet för det känns som en stor del av livet här ute. Utan dessa saker hade det inte varit samma sak så jag uppskattar det väldigt mycket.

Brygga

Skärgården

Båt

Imorgon blir det väl att jobba lite mer på brännan och ligga på latsidan. Dock inte hela dagen eftersom jag har endel jobb att göra. Det ska skickas ut lite kost & träningsprogram till nya PT kunder samt svara på rapporter.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar