Trevlig julafton med snö

Julafton med snö

Då var Julafton över för den här gången men fortfarande några dagar kvar av julen och ledigheten. Skönt att få några dagar ledigt där man kan koppla av, äta god mat och inte behöva planera allt i minsta detalj. Det har varit ett intensivt år och även en väldigt intensiv höst med nytt jobb och flytt hem till Stockholm. Därför var det extra skönt att fira julafton med familjen på söder, bara koppla av och äta god mat hela dagen och kvällen. När temperaturen sjunker på julafton och när snön börjar falla på kvällen så känns det som en perfekt jul enligt mig. Att idag vakna upp och se solen skina, snö på backen och närmare -9 minusgrader ute så känns det som en riktig jul. Märkligt vad vädret kan göra för stämningen och hur man själv mår. Hade det varit 2 plusgrader och regn så hade man nog känt lite annorlunda idag.

Snö i Stureby

Julafton med snö

Att få fina julklappar på julafton smakar ju inte heller fel faktiskt. Även om man är vuxen nu och uppskattar hela julen på ett helt annat sätt än tidigare så är det väldigt trevligt att avsluta julaftonskvällen med att öppna julklappar. Än är julen dock inte över så det återstår fortfarande att äta mer julmat, njuta av ledigheten och säkert passa på att träna mer när man har mer tid över. Nu börjar vi också gå mot ljusare dagar vilket rent mentalt känns ganska skönt även om det blir svårt att märka något av det förens i slutet av Januari. Men tanken av att veta att vi inte längre går mot mörkare dagar känns ganska bra och motiverande. Kanske kan man få tillbaka lusten och motivationen för att träna hårt, äta bra och stressa mindre.

Daniel Wellington

Parfym

smartbox

Nu när morgonens kaffe är drucken så återstår det att vila lite, kanske röra sig mot gymmet för ett lunchpass och sen koppla av resten av dagen.

God jul & gott nytt år!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar