Portabel arbetsplats och semester

Portabel Arbetsplats

Tags:

Portabel Arbetsplats

Att ha en portabel arbetsplats är ibland något av det bästa som finns. Speciellt på sommaren när det är sol och varmt ute så att man kan sitta utomhus och arbeta. Att kunna själv styra arbetstiden och hur dagarna ser ut gör mig väldigt motiverad och gör att jag presterar ännu bättre. Att t.ex. inleda dagen med att träna och sedan göra ärenden för att avsluta med jobb är riktigt härligt tycker jag. Vissa känner sig kanske stressade om man jobbar hemifrån eller liknande. Men är man lite av en entreprenör så trivs man oftast med den typen av arbete.

Portabel Arbetsplats

6

Att kunna sitta ute i solen och arbeta en dag som denna är underbart. Under sommarmånaderna blir det också endel energidryck eller NOCCO som är min favorit. Jag växlar mellan smakerna Persika och Fläder/Lime. Båda känns väldigt somriga och otroligt fräscha. Under resten av året försöker jag att inte dricka så mycket då dom är ganska dyra och egentligen onödiga. Ibland kan det ge mig lite extra motivation för att prestera bättre på jobbet eller gymmet.

Träningen går väl helt okej och jag försöker röra på mig mycket, det blir mycket promenader och lite löpning nu när sommaren är här. Gymmet blir kanske lite lidande men jag försöker få till ett par pass i veckan. Det ska bli skärpning men det viktigaste är att man mår bra och hälsan är bra. Kosten kan jag bli bättre på och planera mer för att undvika att äta dåligt. För allt handlar i slutändan om planering.

4

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar