Sommardag på landet

Sommardag

Jag får börja med att be om ursäkt för att jag inte har bloggat speciellt mycket senaste tiden och jag tänker inte skylla på något speciellt utan det beror bara på mindre motivation från min sida. Jag har helt enkelt prioriterat annat dom senaste veckorna och då har bloggen tyvärr blivit lidande. Vi börjar också gå mot höst nu och ibland kan jag faktiskt känna att jag saknar Malta, nu tänker jag främst på klimatet och den långa sommaren där. I övrigt inser jag ju hur bra vi har det här i Sverige och vilka möjligheter man har i Stockholm om man bara är beredd att kämpa. I lördags åkte jag ut till landet över dagen för att antagligen njuta av den sista helgen med sommar där ute, iallafall om man ska tro väderprognosen och att vi snart är inne i oktober. Det blev en riktigt skön sommardag där ute med en temperatur på upp mot 20 grader i skuggan. Självklart passade jag på att göra allt som hör till med sommaren i form av grilla både lunch och middag och vi tog även en sväng med båten på eftermiddagen. Härligt att få en fin sommardag där ute nu innan hösten knackar på dörren.

Båttur

Sommardag

Vårtbitare

På något sätt ska det bli lite mysigt med höst och vinter eftersom jag inte riktigt har haft det senaste 2 åren när jag har bott på Malta. Självklart förstår jag att jag kommer vara väldigt trött på vintern i Januari/Februari och bara längta efter sommaren och våren. Men man kan inte få allt här i livet och jag har provat att bo i ett land med bättre klimat, men i längden väger faktiskt inte vädret upp för allt annat vi har här i Sverige som är väldigt bra.

Jag har också passat på att prova den nya Cola Life som innehåller lite mindre kalorier än vanlig Coca Cola. Coca Cola Life är sötad både med socker men också med sötningsmedlet stevia för att kunna minska mängden socker men samtidigt behålla den söta smaken. Hade dom bara använt stevia hade den antagligen inte smakat speciellt gott. Man får väl erkänna att Coca Cola är smarta med sina produktval och marknadsföring. Nu var det ett bra tag sedan jag drack vanlig Coca Cola eftersom jag mestadels dricker Pepsi Max och Cola Light. Men vad jag kan minnas så tyckte jag att det fanns klara likheter mellan Cola Life och vanlig Coca Cola. Nu förstår jag dock inte varför man skulle välja den här framför Cola Zero, Cola Light eller Pepsi Max men om man verkligen gillar vanlig Coca Cola kanske det här kan vara ett steg i rätt riktning för att minska sockerbehovet.

Coca Cola Life

Grillad Mat

 

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar