Underbar vecka på Cypern

Cypern

Då har vi kommit hem efter en underbar vecka på Cypern med massor av sol, bad och god mat. Jag har inte varit på Cypern tidigare men hört väldigt mycket gott om det och det levde verkligen upp till det. Vi hade bokat ett fint hotel precis vid havet med havsutsikt, takterass och all inclusive. Jag har faktiskt inte provat all inclusive tidigare men det var förbannat skönt att kunna hämta dricka vid poolbaren hela dagen utan att behöva betala varje gång. Att dessutom kunna äta frukost, lunch och middag på hotellet gjorde allt ganska skönt egentligen även om det blev några middagar ute på andra restauranger också. Eftersom jag har bott på Malta tidigare så var jag ganska säker på att jag skulle känna igen värmen och vara van vid den, men vad fel jag hade. Jag tror inte att det har varit såhär varmt på Malta tidigare när jag har varit där för det här var ganska sjukt. Säkert minst 35-40 grader i skuggan och vindstilla. Det blev nästan mer tid i poolen än i solstolen för att uttrycka det milt.

Utsikt cypern

Vrissaki Beach Hotel

Cypern

Hotellet vi bodde på heter Vrasski Beach Hotel och ligger precis vid havet vid Fig Tree Bay. Fig Tree Bay eller Protaras som det heter är ett väldigt fint område som inte är speciellt stort men fortfarande har allt man behöver. Många av hotellen ligger nere vid stranden men du har fortfarande gångavstånd till alla restauranger och butiker. Självklart är det ett turistområde men det spelar ingen roll för mig om jag är på solsemester. Hotellet var prisvärt och vi hade en väldigt bra vecka på det hotellet med bra mat, bra service, bra rum och ett bra poolområde.

Cypern

Cypern

Frukostbuffe

Det är inte speciellt ofta jag läser böcker men när jag är på semester och ligger i en solstol tycker jag det är ganska kul att läsa en bra bok. Den här gången valde jag att äntligen läsa Zlatans bok och jag kan säga att jag ångrar att jag inte tog med fler böcker. Inte för att den var dålig, tvärtom faktiskt. Den var så bra att jag läste ut den efter 5 dagar så det var egentligen tråkigt att inte ha något att läsa dom sista dagarna. Nästa gång tar jag nog med 2-3 böcker så slipper jag vara orolig för att läsa ut dom direkt.

zlatan

bulk

Nu har jag väl njutit färdigt av den här sommaren med mycket tid i solen och rejält med god mat och godis. Nu är det slut på det och dags att ta tag i vardagen igen. Nu när man har gått upp nästan 10kg på en sommar så är det väl dags att få tillbaka motivationen igen och det kryllar ju av bilder på instagram och nätet om workout motivation så det lär väl inte bli något problem att komma igång ordentligt igen. Nya mål har satts upp och nu blir det antagligen mer fokus på att bygga styrka och uthållighet igen, istället för att fokusera på låg fettprocent och sommarform.

God Mat

Glad

Cypern

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar