Dags att komma in i rutiner igen

dagsform

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och det är dags att komma in i rutiner igen. Det har varit en väldigt härlig sommar med mycket god mat, träning och framförallt en välbehövd semester i Cypern. Rutiner för mig är viktigt för att min dag ska fungera och samtidigt vet jag hur viktigt det är för att man ska lyckas med sitt mål. Att jag har gått upp minst 8kg i sommar är ingen hemlighet heller och det var nog endel av min plan. Jag jobbade hårt hela våren för att nå en riktigt vass form för att kunna njuta och slappna av under sommaren.

medelhavet

Från och med imorgon kommer jag att lägga om min kost och träning lite för att jobba mot lite nya mål. Tidigare har mitt mål främst varit att få en bra fysik som ser bra ut och kanske inte haft lika mycket fokus på styrkan eller andra moment. Men nu känner jag mig mer motiverad för att lägga extra mycket fokus på att bli starkare och uthålligare i tunga basövningar och liknande. Samtidigt som att jag har lust att förbättra min kondition framöver. Det betyder inte att jag kommer sluta äta god mat och sånt men det kommer att begränsas och finnas en tanke bakom allt framöver. Jag kommer lägga om träningen lite också skulle jag tro så att det blir mer fokus på basövningar och säkert endel 5×5 träning.

I övrigt kommer jag att fortsätta med dom kosttillskotten jag vanligtvis använder som är bcaa, omega3, proteinpulver, kreatin och multivitamin. Jag har ju också tagit en paus från PWO senaste halvåret för att jag kände att kroppen behövde vila från det efter en längre periods användande. Nu är jag dock redo igen för att köra igång med PWO igen och en av mina favoriter är fortfarande Scitec Pow3rd, fantastisk god smak, bra mängd koffein och framförallt så fick jag aldrig någon kraschande effekt av den. Dessutom så ligger den faktiskt ganska lågt i pris trots att det är en PWO.

Dagsform

Idag blir en dag med massa förberedelser för morgondagen och nästa vecka i form av handla in mat och planera träningen och kosten. Jag gillar som sagt att ha bra struktur och jag längtar verkligen efter att komma in i bra rutiner igen, äta bra mat, träna hårt och känna att träningen går framåt.

No responses yet

    Lämna ett svar