Sommarvärme och promenad på söder

Sommarvärme

Idag vaknade jag upp med att solen sken in i lägenheten och termometern visade 24 grader redan kl 08.00 på morgonen. Jag kände direkt då att det här kommer bli en varm dag och det blev det verkligen. Måste väl ha varit årets varmaste dag hittills för det var riktigt sommarvärme mitt på dagen idag. Min termometer visade upp mot 30 grader i skuggan efter lunchtid och den hölls sig där en bra stund in på kvällen faktiskt.

sommarvärme

Dock har jag inte haft överdrivet mycket tid idag till att spendera dagen ute i solen eftersom jag har haft endel jobb att göra och samtidigt har velat dra till gymmet för att få aktivera ryggen lite så att den blir bättre igen. Men när det är sånt här väder kan jag inte hålla mig inne hela dagen utan jag måste faktiskt bara ut. Jag känner absolut inget behov för att ligga och sola eller bada utan snarare bara vara ute i solen, gå en promenad, gå runt i stan eller vad som helst. Så idag fick det bli en längre promenad på söder längs vattnet.

Sommarvärme

Sommarvärme

Jag känner mig ganska nöjd med dagen och jag har gjort det som jag planerade att göra idag och dessutom har det blivit bra med träning och en härlig promenad. Nu ser det ju ut som att vädret ska hålla i sig men jag har dock inte semester så det blir att jobba ett par timmar per dag och sen försöka vara ute lite också. Förhoppningsvis blir det någon resa till landet snart för att njuta lite av livet där ute. Jag börjar verkligen sakna landet, att grilla, ligga på bryggan, åka båt och bara ta det lugnt.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar