Promenad i Hammarby Sjöstad & SATS Slakthuset

Hammarby Sjöstad Panorama

Nu börjar julen närma sig och man märker att folk blir mer och mer stressade kring allt. Kaos överallt och folk verkar allmänt uppjagade och stressade över allt som har med julen att göra. För min del känns det fortfarande ganska avslappnat, jag har absolut inte handlat alla julklappar men jag har en tydlig plan om vad jag ska handla, när och var. Självklart finns det en reservplan också om saker inte går som planerat. Jag tänker hur som helst inte stressa varken över julklappar eller julen. Därför inleddes lördagen med att sova ut, dricka en kopp kaffe och gå en lugn promenad i Hammarby Sjöstad. Först var kanske tanken att ta en promenad på Söder men för att undvika julstressen så kändes Hammarby Sjöstad som ett säkrare kort. Helt rätt val visade det sig vara, absolut inte mycket folk ute och ingen stress alls. En klockren start på en skön lördag med fint väder.

Hammarby Sjöstad Panorama

Hammarby Sjöstad

Träningen går ju absolut inte på högvarv just nu utan jag ligger på ca 2-3 pass i veckan med styrketräning och sedan några promenader utöver det. Jag kommer fortsätta så resten av December för att sen öka lite smått i Januari & Februari när motivationen och målfokuseringen kommer tillbaka. Nu har ju dessutom SATS Slakthuset öppnat i Slakthusområdet och jag har varit där två gånger den här veckan. Mina första intryck där har varit väldigt positiva och jag hoppas att dom kan hålla gymmet fräscht och att det inte blir kaos som på många andra gym i stan. Återstår väl att se om deras 18 parkeringsplatser håller måttet i Januari sen. Tränar jag kvällstid är bilen enda alternativet för att ta sig till gymmet och där har Sickla haft en stor fördel med deras enorma parkering jämfört med Sjöstaden och Slakthusområdet.

Sats slakthuset

Södermalm

Förhoppningsvis blir det lite förändringar på hemsidan innan årsskiftet om allt går som planerat. Men av erfarenhet så kan mycket hända när det kommer till WordPress och ombyggnad av hemsida och liknande. Möjligt att det tar ett par veckor innan allt fungerar till 100%. Allt beror på hur smidigt saker fungerar och hur mycket tid jag har över.

No responses yet

    Lämna ett svar