Uppdatering om träningen

Balance Training Solna

Tags:

Dags för en liten uppdatering om träningen och hur det rullar på. Jag har absolut inte lagt ner träningen däremot har det varit mycket med flytt och nytt jobb senaste halvåret. Passade även på att byta gym i samma veva då SATS inte alls är lika bra som tidigare tyvärr. På tok för mycket folk, stökigt och smutsigt på majoriteten av deras gym i Stockholm. Inte heller är det speciellt prisvärt då ett medlemsskap kostar närmare 600kr/månad. Som tur är har vi ett avtal med Balance via jobbet som ger mig förmånligt medlemsskap. Provtränade en vecka och måste säga att det är otroligt mycket bättre än SATS, på många sätt. Nu varierar jag mellan City och Solna och båda har allt man behöver. Självklart kan man sakna att ha fler gym att välja mellan men det väger upp mycket mer med ett fräscht och bra gym.

Balance Training Solna

Träningen går också framåt, haft lite småproblem med ryggen under våren men det börjar bli en vanesak för mig nu som jag vet hur jag hanterar när det väl kommer. I övrigt blir det 60/40 fördelning mellan styrketräning och cardio med ca 5-6 pass per vecka i snitt. Mitt problem just nu är väl kosten, att jag äter för mycket på kvällarna för att kompensera tidigare under dagen där jag har legat för lågt på kalorier. Lätt hänt när man jobbar på kontor och dagarna ibland går i ett.

 

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar