Viktminskning och grillad på stranden

morgonform

När jag ställde mig på vågen imorse hade jag egentligen inga förhoppningar om någon direkt viktminskning jämfört med förra veckan. Jag fick en liten chock när vågen för första gången i år visade under 82kg morgonvikt. Idag var det 81,7kg vilket är ganska lågt för att vara mig och jag tvivlar på att det blir så många fler kg ner nu innan sommaren. Möjligt att jag lyckas droppa ner mot 80-81kg men så mycket mer än så har jag inte tänkt att gå ner. Jag är relativt nöjd med den viktminskning jag har gjort sen bulken och samtidigt börjar formen kännas ganska bra. Det är absolut inte tävlingsform men det har heller aldrig varit mitt mål eller tanke bak detta. Förhoppningsvis kan jag nå en riktigt bra form inom 4-5 veckor som återstår av min diet. Att jag fortfarande kallar det diet känns lite komiskt ibland för någon strikt diet är det egentligen inte. Det blir mycket vanlig mat men jag kör några dagar med ganska lågt intag sen laddar jag på 2-3 dagar innan jag kör lågt igen. Dessutom håller jag mig till Periodisk Fasta och uppenbarligen fungerar detta bra för mig. Självklart håller jag en bra träningsmängd och lägger in lite cardio när jag har lust med det. Inga konstigheter med andra ord.

morgonform

viktminskning

Förutom att jag var nöjd med min viktminskning så har jag tagit långhelg och är ledig ett par dagar. Däremot blir det ett par timmar jobb med PT kunder på lördag som det ser ut just nu. Men idag blev det en heldag på stranden och trots lite kalla vindar så blev det ett par timmar i solen. Idag var en sådan dag när man absolut inte känner hur stark solen är och hur extremt bra den tar. Jag märkte väl det när jag kom hem från stranden, riktigt grillad blev jag idag. Men väldigt skönt att bara ligga i en solstol och ta det lugnt. Jepp, det blev vilodag från gymmet idag också och det kändes riktigt skönt.

goldenbay

ryggform

Imorgon blir det nog inget solande för min del utan nu behöver nog huden vila lite innan jag kan sola igen. Förhoppningsvis blir det lite mer träning imorgon och god mat. Nu blir det att njuta av god mat och ta det lugnt innan det blir fullt fokus på måndag med dieten igen. Jag kör som sagt några dagar med ganska strikt och lågt på kalorier sen laddar jag på under helgen.

No responses yet

    Lämna ett svar