2013 – Ett riktigt underbart år

2013

Då var det dags för mig att sammanfatta 2013 också som många andra redan har gjort. För mig har det varit ett väldigt intressant år med en rad spännande utmaningar. Så här kommer mitt år i främst bilder.

Flyttade till Medelhavet och lilla ön Malta

2013 inleddes med att jag flyttade ner till Malta med ett par kompisar. Vi satte oss på ett flygplan ner till Malta i början på Januari utan att veta speciellt mycket om Malta eller hur livet skulle bli här nere. En fantastisk resa och upplevelse som kändes väldigt ovan i början men nu känns det verkligen som hemma. Många gånger saknar man Stockholm, vänner och familj men överlag lever Malta upp till mina förväntningar. Att jag skulle bo utomlands i ett land med över 300 soldagar per år har tidigare bara varit drömmar. Nu är det verklighet och jag är väldigt glad och tacksam för den möjligheten jag har fått.

Malta

Hilton

Malta

MyRevolution

Sliema

Alexander

Malta

Fantastisk sommar hemma i Stockholm

Efter ett antal månader på Malta var det dags att flytta hem till Stockholm igen under sommaren för att vara med familj och vänner under ett par månader. Riktigt skönt att komma hem till familjen eftersom det också var en svår stund efter att vi var tvungna att avliva Zeus direkt när jag kom hem. Sommaren bjöd dock på mycket fint väder, god mat, trevligt sällskap och väldigt mycket träning. Sommaren på Södermalm och ute i skärgården går absolut inte att slå. Jag kommer aldrig att vilja byta ut den och hoppas att jag kan göra samma sak under 2014 också.

Södermalm

latsdrag

Personlig Träning

Landet

Landet

Bada

Grillkung

Personlig Träning

bänkpress

Alexander

rodd

Familjelunch

utsikt

Stockholms skärgård

Curls

Kryssning till Finland och resa till Norge

Det blev en riktigt trevlig kryssning till Finland och även en längre resa tillbaka till Bergen och Norge.

finlandskryssning

kostregistrering

Jag startade eget företag som Personlig Tränare

Riktigt kul att kunna starta upp en egen verksamhet som fungerar och som jag verkligen brinner för. Har aldrig varit så motiverad för något som jag har varit under 2013 och är för framtiden. Det ser riktigt spännande ut och att få hjälpa människor till en bättre vardag och liv är fantastiskt kul.

Personlig Träning

Flytt tillbaka till Malta i slutet av sommaren

I augusti flyttade jag och Lena ner till Malta igen för att stanna här på obestämd tid. Vi ordnade en ny lägenhet i Sliema och satte oss på ett flyg ner. Jag visste vad som väntade oss nere på Malta förutom hur värmen skulle vara. När vi kom ner så var det 36 grader i skuggan och fruktansvärt fuktig. Det var en sjuk värme men samtidigt härligt att komma ner igen. Vi hade fått en underbar sommar hemma i Stockholm och var klara för nya utmaningar på Malta. Lägenheten passar oss perfekt och vi trivs otroligt bra.

Vi har spenderat tid på gymmet, stranden och även en del tid vid poolen här nere.

Lägenheten

Latsdrag

Golden Bay

Burgibba

 

kök

Leg Curl

sommardagar

 

alexander öqvist

vilodag

hamburgare

pool

Sliema

Manoel Island Yatch Marina

Besök av mamma och syster i Oktober

Vi fick besök av mamma och min syster i mitten av oktober och sommaren var fortfarande kvar. Det var skönt att ta ett par dagar helt ledigt och spendera tid med dom och även få sola och bada.

Malta

Valetta

Höst och bulkperiod med mycket träning och mat

Även om det är svårt att kalla det höst och vinter här nere så får man väl räkna November som en höstmånad trots allt. Jag inledde min bulkperiod i september och avslutade den precis. Jag nådde en toppvikt på 95kg och ansåg sen att det inte var hälsosamt att öka i vikt så fort som jag gjorde. Vi har ätit otroligt mycket god mat ute på restauranger och varierat träningen bra.

Challenger Valetta

Pec Back

middag

Vinter på Malta

Vinter var väl att ta i men december har varit lite kyligare än November med kalla nätter och väldigt fuktigt.

Sliema Malta

 

julmat

Alexander Öqvist

Jul i Rom

Istället för att resa hem under Julen så bestämde vi oss för att ta ett par dagar i Rom och spendera Julen där. Det är endast 1 timmes resa till Rom från Malta och det går att komma undan relativt billigt. Vi bodde på ett fint hotel i centrala Rom och fick möjligheten att se många sevärdheter och äta god mat. En speciell Jul men fortfarande väldigt trevligt.

Colosseum Rom

Hotel Independent

Utsikt

Frukostbuffe

Vatikanstaten

Summering av året och framtidsplaner

Kort sagt har det varit ett riktigt underbart år med en massa upplevelser och utmaningar. Jag ser 2014 som väldigt ljus och spännande ut. Jag hoppas att jag kan ta mitt företag till en ny nivå under 2014 och har många planer om vad jag vill göra framöver. Tack för ett underbart år!

Gott nytt år!

No responses yet

    Lämna ett svar