Balans i livet

tele2

Att ha balans i livet är något jag verkligen prioriterar och tycker är viktigt. Balans för mig handlar till stor del om att hela tiden göra saker som gör att jag mår så bra som möjligt och kan prestera när det behövs. Jag kan inte gå på 100% dag in och dag ut och tro att jag ska prestera bra, må bra och räcka till för allt och alla. För mig handlar också balans om att inse sina begränsningar och anpassa sig efter det. För att jag ska kunna prestera på jobbet 5 dagar i veckan, lyckas driva mitt företag som jag önskar, träna och få den framgången jag vill, spendera den tiden med sambo, familj och vänner som jag önskar så måste jag ibland prioritera bort saker för att allt ska fungera.

Vissa veckor blir prioriteringarna jobb då jag inte alltid kan styra exakt hur mina veckor ser ut. Jag har också nått en nivå i livet där träningen inte kommer på 1 plats varje dag utan min balans i livet handlar om flera saker nu. Jobb, fritid, träning, familj, sambo, vänner osv.

Vissa helger är det också bara väldigt skönt att ta det väldigt lugnt, inga planer, inga måsten. Bara ta dagen som den kommer, inget alarm på morgonen och inget att passa. Den här helgen var precis en sådan helg, välbehövt. Januari & februari har varit två intensiva månader för mig, speciellt när det kommer till jobb samt planering av USA-resa som krävs mer än vad man kanske kan tro.

Snart blir det också nya spännande utmaningar i jobbväg vilket ska bli otroligt kul och motiverande.

Här kommer lite bilder från senaste veckan och helgen.

balans

kök vårsol

indisk mat

tele2

 

No responses yet

    Lämna ett svar