Mot ljusare tider

ljusare tider

Nu börjar man verkligen märka att vi går mot ljusare tider. Dagarna blir betydligt längre och nätterna kortare, stor skillnad mot för 2 månader sedan. Nu känns det som att våren väntar runt hörnet och att man kommer klara av mars månad innan våren förhoppningsvis kommer om bara en månad. Det är även ljusare tider på många andra sätt. Träningen går bra, kosten går bra och jobbet går bra. Snart väntar även lite nya spännande utmaningar vilket kommer bli otroligt kul.

ljusare tider

Idag har jag passat på att arbeta hemifrån hela dagen vilket faktiskt är väldigt avkopplande att göra. Det blev ca en timmes sovmorgon, kaffe i soffan framför nyhetsmorgon och sedan en promenad på en timme innan det var dags att börja jobba med veckans nya PT kunder som skulle få sina skräddarsydda kostscheman och träningsprogram. Januari och februari har verkligen bjudit på många som har varit intresserade av att få ett skräddarsytt kostschema och träningsprogram för att börja året så bra som möjligt. Otroligt kul att många ser vikten av en sund livsstil.

jobba hemifrån

Även om våren inte riktigt har kommit ännu så passade jag på att ge bilen en lite bättre tvätt än vanligt igår. Lyxade till med att köra en snabbvaxning, ta bort mindre dörruppslag/repor samt smörja in framsätena med lädervård. Nu håller den sig nog hyfsat fräsch i 1-2 månader innan det är dags att lämna in den för en helrekond. Har gått i bilbytartankar men tror faktiskt jag behåller bilen i ett år till, då har jag haft den i 3 år vilket känns helt okej.

bil volvo v40 d2 summum

Även om den sockerfria månaden är över så tycker jag att jag håller kosten ganska bra under veckodagarna och lite mer fritt på helgen. Det är ungefär den livsstilen jag har haft senaste åren, vilket har gett mig dom resultaten jag kan förvänta mig. Skillnaden det här året mot förra året vid samma tid är att det är en bättre träningsmängd nu. Nu ligger jag på ca 4-5 pass i veckan vilket passar mig ganska bra.

överkropp muskler

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar