Prioriteringar

sony a5000

Att mina prioriteringar har förändrats senaste året eller åren är inget nytt. Jag tror verkligen på att hitta en balans som fungerar mellan vardag, jobb och träning. Mina prioriteringar är först och främst familjen och jobbet, sen kommer vänner, hobby och träning. För några år sedan hade träningen kommit väldigt högt upp men idag är mina prioriteringar helt annorlunda. 

Det var en stund sedan jag skrev något här och det beror på flera saker. Först och främst räcker inte tiden till för allt och jag har valt att göra annat. Träningen går trots allt helt okej och dagsformen är också helt okej efter lite drygt 2-3 veckor utan godis. Dock blev det en resa till Berlin med jobbet förra helgen med lite alkohol och god mat, dock inga extrema mängder så fortfarande en bra helg. Nu känns det verkligen som att sommaren har kommit också, riktigt härligt att se hur allt blommar ut, ljusa kvällar och mer värme.

sommarvärme

volvo v40

Jag har också bränt endel pengar senaste tiden på diverse saker. Bland annat en ny digital systemkamera från Sony (A5000) som ska användas till USA-resan. Förhoppningsvis kan jag knäppa endel nya träningsbilder som jag kan använda på sajten också.

sony a5000

Samsung LED SMART TV

Självklart tar jobbet mycket av min tid och jag har ingen riktig koll på hur många timmar per vecka jag jobbar men senaste tiden blir det nog i snitt 50 timmar per vecka. Efter det blir det tyvärr inte mycket tid över till annat, men så länge jag tycker det är kul och utmanande kommer jag att köra på. Tur att förra helgen spenderades i Berlin utan något arbete, även om det var med jobbet så fick jag sova och koppla av endel. Fick också prova mina färdigheter i graffitimålning, riktigt roligt och svårt.

jobb

graffiti

Nu är det en dag ledigt där jag ska passa på att få lite saker ordnade och spendera tid med familjen. En hel dag utan jobb kanske sitter fint?

No responses yet

    Lämna ett svar