Bryst og triceps

bryst

Lørdag, fri, spisedag, økt på bryst og triceps.. Føler ikke jeg har noe å klage på i dag. Ute er det bare regn og vind så da er det ekstra koselig å bare sitte inne i varmen. Slike dager setter jeg virkelig pris på. I dag ble det altså en god økt på bryst og triceps på Challenger i Valletta. Vi kjørte stort sett bare maskiner, men det fungerer utmerket når man vil kjenne den ekstra pumpen. Kjørte lett og mange reps med masse kontakt, så jeg var rimelig ferdig etterpå.

bryst og triceps

Økten i dag så slik ut:

3 sett Flyes i maskin
3 sett Skrå brystpress i maskin
3 sett Flyes i pec deck
3 sett Tricepsmaskin
5 sett Pushdown med tau

bryst

bryst

bryst

bryst

Fotor0201173029

Jeg kommer helt sikkert til å kjenne det godt de neste dagene. Det blir ikke så mye variasjon på det gymmet jeg vanligvis trener, så det kjennes alltid godt når det blir litt andre øvelser og variasjon.

Nå skal jeg virkelig kose meg resten av kvelden, spise god middag og bare slappe av foran TV-en. Det er alltid denne dagen jeg ser frem til på dietten, og det er en slik dag som dette som gjør at jeg klarer å være streng med meg selv. Det finnes alltid så mange fristelser overalt, så det er vanskelig å holde meg unna alltid.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar