Härlig morgonpromenad på Södermalm

Morgonpromenad

Senaste två veckorna har det varit ganska dåligt väder här i Stockholm. Men idag klarnade det upp, blå himmel och lite varmare temperaturer, riktigt skönt. Istället för ett morgonpass på gymmet passade jag på att ta en morgonpromenad på södermalm istället. Inte världens längsta promenad men det blev över 1 timme och en riktigt skön start på dagen. När det är fint väder tycker jag det är väldigt skönt att inleda dagen med en morgonpromenad. Jag får igång kroppen mycket bättre, mer energi och har lättare för att få kosten att fungera under dagen. Självklart ska man också ha tid med det och skulle jag börjat jobbet kl 6-7 på morgonen hade jag säkert inte prioriterat en morgonpromenad före att sova. Men eftersom jag har väldigt flexibla dagar och kan gå upp kl 8 på morgonen så hinner jag absolut med en morgonpromenad.

Morgonpromenad

Södermalm

Utöver promenaden idag så har jag jobbat endel framför datorn som vanligt och även varit iväg på lite ärenden och handlat diverse saker. Det är endel att ordna nu i början men det blir mer och mer ordning för varje dag som går. Det ska bli väldigt skönt när allt är 100% klart och saker fungerar perfekt igen så att man har en fungerande vardag. Sen blev det självklart ett träningspass och idag drog vi faktiskt till actic i hammarby sjöstad. Riktigt fint gym faktiskt och man blir lite sugen på att ha gymkort där också.

Skönt också att dieten är över så nu äter jag väldigt fritt om dagarna och lyxade till med 10 pannkakor till middag, väldigt gott måste jag säga! Nu är nog morgonvikten en bit över 80kg och jag jobbar upp mot 85-90kg nu men fortfarande en ”bra” form. Det blir ingen grisbulk framöver men en mer fri ”kost” ett tag till.

Hammarby Sjöstad

No responses yet

    Lämna ett svar