Hemmaplan

Hemmaplan

Det är väldigt skönt att vara tillbaka på Södermalm och min hemmaplan. Idag inledde jag dagen med ett bröstpass på härliga SATS Medborgarplatsen. Jag kommer ihåg när jag tränade där för första gången för närmare 10 år sen när det var ett riktigt byggargym. Då kändes allt väldigt nytt och ovant men jag minns fortfarande att källarvåningen ungefär såg likadan ut då som den gör idag. Det är en av många saker jag gillar med det gymmet, att dom har behållt mycket av den gamla stilen och inte gjort gymmet för modernt och fancy. Samtidigt som att stämningen och mentaliteten bland folk där är riktigt härlig. Jag hade köpt celsius igår för att ha under helgen men självklart glömde jag bort det imorse och kom på det efter passet när jag kom hem och tittade i kylskåpet, bra gjort. Inte speciellt mycket folk på gymmet imorse faktiskt så jag fick ett ganska bra bröstpass måste jag säga.

Hemmaplan

  • 4 Set Bänkpress
  • 3 Set Maskinflyes
  • 3 Set Cable flyes
  • 3 Set Hammer bröstpress
  • 3 Set Bröstpress maskin

Bänkpress

Det kändes lite tungt i bänken idag men det har det mer eller mindre gjort senaste 1-2 månaderna pga dieten och att jag har gått ner mycket i vikt. Nu har jag dock börjat öka i intag och vikten ökar också. Nu ligger morgonvikten på ca 82-83kg vilket känns bra och jag satsar på att inom kort ligga en bit över 85kg morgonvikt. Förhoppningsvis börjar styrkan också öka nu eftersom jag äter mer mat om dagarna. Så fort jag har kommit i ordning med allt här hemma kommer jag nog planera min mat lite bättre, men just nu äter jag mer eller mindre det jag känner för om dagarna.

dagsform

dagsform

Förutom allt tränade så är det mycket att ordna med allt och även endel jobb som ska fixas varje dag. Jag kan inte påstå att jag känner mig ledig utan mer att dessa 2 veckor har gått otroligt fort och jag har inte hunnit känna mig ”ledig” direkt. Inte heller kan jag skilja på vardag och helg just nu men det kommer väl senare kanske. Nu blir det att trycka i sig lite lunch innan man ska iväg ut och ikväll är det fotboll och god mat, härligt!

Volvo V40

Volvo V40

 

 

No responses yet

    Lämna ett svar