Lite uppdateringar om livet i Stockholm

Volvo v40

Tyvärr har det inte blivit så mycket bloggande senaste veckan pga midsommar och väldigt mycket att göra. Det försvann ett par dagar i midsommarhelgen där vi var ute på Ekerö hela dagen och grillade och hade det trevligt. Sen har vi ju fotbollsvm också som måste följas nästan dagligen med många spännande matcher. Förutom det så går det såklart mycket tid till träning, vara med vänner och familj men även jobbet. Jag jobbar ju endel varje dag och har många bollar i luften så det blir ganska intensiva dagar. Möjligt att jag har tid att blogga men motivationen och orken finns inte varje dag just nu tyvärr. Jag hoppas att det kommer tillbaka snart men jag trivs ganska bra just nu oavsett. Det är också alltid mycket att ordna när man precis kommer hem till Stockholm med det ena och det andra. Något som var viktigt för mig också var att ordna en trevlig bil som jag har längtat efter en stund och sparat till.

Volvo v40

Jepp det blev faktiskt en Volvo. Kanske inte det jag hade tänkt mig i början men efter att ha kollat runt endel hela våren, läst mycket på nätet, jämfört priser, utrustning och allt som kan tänkas så fattades det egentligen bara en provkörning. Och jag kan väl säga att jag blev säker direkt när jag satte mig bakom ratten i den här V40n med nästan maxutrustning. Det var absolut inget svårt val och jag är väldigt nöjd med mitt val av bil.

interiör v40

Idag har också varit en fullspäckad dag med mycket att göra och den avslutades med en trevlig middag med mamma här på Södermalm i Stockholm. Otrolig god hamburgare måste jag säga och en trevlig restaurang, dit kan jag absolut tänka mig att gå igen. Matboden på Folkungagatan, helt klart värt ett besök. Sen blev det ett ryggpass på SATS Bromma för att avsluta kvällen helt, svårt att klaga med andra ord.

Hamburgare Stockholm

No responses yet

    Lämna ett svar