Hemmakontor

hemmakontor

Tags:

Då har jag äntligen blivit färdig med mitt lilla hemmakontor som jag kommer använda nu under sommaren. Riktigt skönt att ha ett väl fungerande kontor där jag kan sköta allt mitt jobb under dagarna och kvällarna. Tidigare har jag enbart jobbat direkt på min macbook pro utan extra skärm, mus, tangentbord eller bra belysning. Nu har jag varit iväg och köpt en ny Samsung 24″ LED skärm, trådlöst mac tangentbord och en trådlös mus för att kunna jobba mer effektivt och att det ska kännas roligare att jobba. Utöver det har jag ganska bra belysning på skrivbordet och även i taket med dimmer. Hur underbart är det inte att ha dimmerfunktion i taklampan? Klockrent tycker jag iallafall på kvällarna när man vill ha en lagom stark belysning när man sitter och jobbar.

hemmakontor

Som ni kan se så är det kanske lite trångt men det fungerar mer än nog för mig och det jobbet jag ska göra. Det viktigaste var egentligen att få en större skärm så att jag kan jobba bättre i Excel och andra program som jag behöver i jobbet. Jag måste också säga att jag verkligen gillar Apples trådlösa tangentbord, riktigt skönt att skriva på och tar inte speciellt stor plats. Kanske något dyrt i pris men ska man ha ett tangentbord till en mac så är det skönt med ett där alla knappar osv fungerar direkt med plug and play. Musen är jag bekant med sen tidigare eftersom jag har haft en sån förut så den känns bra, dessutom verkar den ha gått ner rejält i pris vilket jag inte ska klaga på.

mac tangentbord

När det kommer till belysningen så föredrar jag verkligen att kunna dra ner på ljusstyrkan och skapa en liten form av ”mysbelysning”. Jag gillar absolut inte när det är för ljust utan kunna använda dimmer på lamporna i taket är perfekt. Skrivbordslampan har ett lagom starkt ljus och den behöver jag inte heller ha riktad direkt mot skärmen. Dessutom är det ju smart att välja rätt lågenergilampor så att man också kan spara på miljön och pengar. Så stort sett är jag ganska nöjd med det jag har köpt och installerat senaste dagarna så nu känns det äntligen som att jag har en arbetsplats att sitta vid. Det gör stor skillnad om man ska jobba hemifrån att känna att man har något form av kontor. Tidigare kände jag inte alls så eftersom jag bara satt på en bärbar dator i köket utan något speciellt. Nu blir det helt klart en bättre helhetskänsla.

led taklampa

Så nu har jag lite mer utrymma och möjlighet att ta in fler PT kunder som önskar ett skräddarsytt kostschema och träningsprogram. Ta kontakt med mig på alexander@noregrets.se för mer information och priser. Kom ihåg att det är begränsat antal platser nu under sommaren så det är först till kvarn som gäller.

No responses yet

    Lämna ett svar