Tillbaka i Stockholm!

Stockholm

Då var man äntligen tillbaka i Stockholm igen efter en lång tur på Malta. Vi landade i torsdags eftermiddag på Arlanda efter en ganska behaglig flygresa från Malta. Dock var ju köerna hem till Södermalm ganska extrema och jag tror det tog närmare 2 timmar från Arlanda, underbart. I torsdags och igår var jag egentligen ganska seg och trött efter resan och jag tror kroppen påverkas av klimatförändringen också, luften osv. Men idag har det känts bra och nu börjar jag komma igång med allt igen. Jobb, träning, vardag osv. Fortfarande lite kvar att ordna under nästa vecka innan allt är på plats igen. Men det är väldigt skönt att vara hemma i Stockholm igen och träffa familj, vänner och träna på bra gym igen. Det är något jag verkligen har saknat.

Stockholm

Idag har varit ganska händelserik och jag har hunnit skjutsa Lena till Arlanda så att hon kunde resa hem till Norge under sommaren. Jag har hunnit köra ett bra axelpass på SATS Medis, dra iväg och köpa skärm, tangentbord och mus så att jag kan jobba hemifrån enklare med mina PT kunder osv. Jag har ju enbart suttit och jobbat på min 13″ macbook pro och jag känner att det blir svårt att vara speciellt effektiv på den lilla skärmen. Så det var verkligen dags att investera i ett bättre hemmakontor och jag är verkligen nöjd med dagens inköp. För mig är det viktigt att allt fungerar enkelt och smidigt med mac också.

hemmakontor

Axelpasset var ganska intensivt och kort eftersom jag skulle hinna hämta pappa i stan och åka och handla dessa prylar. Men det blev iallafall ett bra pass och skönt att vara tillbaka på SATS medis igen. Igår provade vi SATS Sjöstaden och jag tycker verkligen att det är ett bra gym. Stort och riktigt fräscht, positivt också att dom har gratis parkering i 2 timmar. Jag trodde kanske att dagsformen skulle vara lite sämre efter 1-2 veckor med enbart restaurangmat och skräpmat men det verkar ha fungerat ganska bra. Jag har försökt tänka på mitt totala intag under dagarna och det verkar ha varit bra uppskattningar för vikten har faktiskt inte gått upp något. Utan morgonvikten ligger fortfarande runt 80-82kg vilket känns bra.

Dagsform

Kvällen har spenderats med mor och far på Jimmys Steakhouse i Hammarby Sjöstad och en trevlig middag där. Riktigt god mat och kanonservice, inget att klaga på alls faktiskt. Det enda var väl att det var riktigt kallt ute så det var bara att ta på sig jackan ikväll. Känns lite konstigt att behöva ta på sig jacka mitt i Juni men så kan det väl vara ibland.

Hammarby Sjöstad Stockholm

 

No responses yet

    Lämna ett svar