Litt om meg

I mitt første innlegg her tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om meg selv. Jeg er en 23 år gammel gladjente fra Bergen. Har bodd i regnbyen hele mitt liv, så i sommer skal jeg flytte ned på Malta til kjæresten min, Alexander, for å jobbe og nyte livet i varmen. Jeg jobber akkurat nå på ELIXIA som resepsjonist og instruktør, og har jobbet der i 6 år. Holder også på å utdanne meg til Personlig Trener gjennom Akademiet for Personlig Trening, og vil være ferdig utdannet i slutten av mai.

Når det kommer til min egen treningsbakgrunn så har jeg alltid vært aktiv innenfor idrett, og har spilt håndball så lenge jeg kan huske. Men det var først i januar i fjor at jeg virkelig åpnet øynene for styrketrening, kosthold og fitness. Nå er håndballen foreløpig lagt på hyllen, så all mitt fokus er på styrketreningen. Dette er noe jeg virkelig brenner for, og jeg elsker å se hvilke effekter riktig trening og kosthold har på kroppen. Jeg har i løpet av dette halvannet året fått en større og større interesse for fitness, så planen er uten tvil å stille i Athletic Fitness så snart alt ligger til rette. Har en kjæreste som er like interessert i trening og kosthold som jeg er, om ikke mer, så det er godt å få masse hjelp og støtte fra ham. Jeg er også så heldig å bli sponset av MyRevolution, som er en av Norges ledende nettbutikk innen trening og kosthold.

bilde
Det er ikke å legge skjul på at jeg elsker trening og kosthold, og er alltid ute etter å lære nye ting. Vet at jeg har gått rette veien ved å utdanne meg til Personlig Trener. Ønsker virkelig å kunne hjelpe mennesker med å nå målene sine, enten det er å få en bedre livsstil, bli sterkere eller gå ned i vekt. Jeg tror at alle mål kan oppnås så lenge motivasjonen er der og man er villig til å jobbe hardt.

Denne bloggen kommer først og fremst til å handle om min vei til målet og livet på Malta, men også generelt om trening og kosthold.

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar