Många hatar måndagar

alex_shoulderpress

Många hatar måndagar och ser inte alls fram emot den dagen och att behöva gå tillbaka till jobbet efter en trevlig helg. Jag ser det inte på samma sätt,  jag ser måndagar som vilket annan dag som helst i veckan. Jag går upp i vettig tid och tränar enligt mina rutiner, jag lagar min mat och gör dagens jobb oavsett om det är måndag, fredag eller söndag. Självklart kopplar jag av mer på helger men träningsrutinerna är dom samma. Jag älskar mitt jobb såpass mycket att jag ser fram emot morgondagens jobb och träning.

Det viktigaste för mig har varit att sätta upp mål och hela tiden jobba efter dom, visa vad du kan och att du är beredd att kämpa så kommer du att en vacker dag kunna jobba med det du verkligen brinner för och trivas otroligt bra.

alex_shoulder

Inledde morgonen med ett tungt axelpass och fick riktigt bra kontakt samt pump.

  • 3 Set Facepulls
  • 3 Set Rotatorcuff
  • 5 Set Sittande Militärpress med stång (ny favoritövning) 
  • 3 Set Hantellyft åt sidan
  • 3 Set Baksida axlar med hantlar
  • 3 Set Frontlyft med stång
  • 3 Set Hantelshrugs

cap

 

Investerade även i en ny keps idag eftersom min gamla har blivit rejält solblekt efter bara drygt 1 månads användande här nere. Ett tecken på att solen är ganska stark och tar bra kanske? Som tur är så är kepsarna relativt billiga här nere och jag betalade väl €22 för denna om jag inte minns helt fel.

Det var också dags idag för mig att boka en klipptid och jag måste erkänna att Toni And Guy Hilton är väldigt flexibla med klipptider. Jag ringde runt kl 13 och fick en tid redan samma dag kl 18, winning tänkte jag och var inställd på att det skulle kosta som sist, alltså 30€ typ. Fick inte samma frisör men det kändes okej och jag blev nöjd. Ännu mer nöjd blev jag när hon skulle ta betalt och säger 20€, vilket motsvarar lite drygt 160kr. Svårt att klaga på det priset med andra ord! Hemma i Sverige ligger väl en klippning hos Toni And guy på mellan 600-1000kr

alex_form

No responses yet

    Lämna ett svar