Träning, poker och investeringar

poker

Veckan har i vanlig ordning bestått mycket av träning och jobb. Senaste tiden har verkligen träningen gått framåt på många olika vis och jag märker att styrkan, kontrollen och tekniken i tunga basövningar blir bättre och bättre. Det känns som att min trivselvikt verkligen ligger runt 80kg och så fort jag kommer under 80 eller över 85 så har resultaten och min kropp inte reagerat speciellt bra. Nu med ljusare dagar och mindre mängd snö ökar verkligen motivationen för träning och det känns riktigt bra. I kombination med styrketräningen blir det fortfarande mycket promenader, speciellt till jobbet på morgonen då jag går ca 30 minuter varje dag. Det är också kul att se att så många vill komma igång med det nya året med skräddarsydda kostprogram och träningsprogram. Det är alltid kul att få hjälpa folk att nå sina mål och bidra till en bättre vardag.

sol östermalm

Förra helgen var det dags att dra ihop gänget och spela lite poker igen. Vi brukar försöka köra några gånger per år och satsar alltid på att vara mellan 6-8 pers som kör en Texas Hold’em Sit n Go turnering. Senaste gånger har det faktiskt gått ganska bra och senast blev det en andra plats. Gick in i Heads up med säkert 5-6 gånger så lite marker som han som var chip leader och var tvungen att försöka spela ganska aggressivt för att ha en chans att dubbla upp. Tyvärr förlorade jag med A8 mot A2 eftersom han lyckades pricka in ett par 2 or på flopp och turn.

poker

Kanske inte heller någon hemlighet att jag följer börsen väldigt noga och har ett stort intresse till värdepappershandel sedan jag arbetade på Nordnet. Eftersom vi enbart har en hyresrätt måste man ju försöka investera sina pengar på andra håll och även om börsen har varit väldigt skakig senaste tiden tycker jag att det är kul med investeringar, läsa på om marknaden och se vad som händer i världen. Senaste tiden har dock varit otroligt svår att spekulera kring med så många olika faktorer som spelar in och ett läge i världen som kanske inte är sig likt mot tidigare. Det finns ju en uppsjö av olika värdepapper och sätt att investera i och man kanske inte heller bara ska snöa in sig på klassiska fonder och liknande längre. Att spekulera i olika råvaror eller andra underliggande certifikat kan också vara väldigt spännande tycker jag. Något jag också har fått upp ögonen för är binära optioner där man kan spekulera i uppgång eller nedgång för en underliggande tillgång. I dessa tider med låga räntor, skakig börs och räntefonder som kanske inte rör sig så mycket så kan det vara smart att läsa på om andra alternativ, som t.ex. binära optioner: http://ombinäraoptioner.se. Men som alltid när det kommer till värdepappershandel så tycker jag att man ska läsa på mycket innan man börjar för att skapa sig bra kunskaper om både risker och möjligheter. Så ett tips är att kika närmre här för att lära sig mer om det: http://ombinäraoptioner.se/anyoption/

Det positiva är att avslutningen på veckan för OMX30 såg stark ut och för min egen del som fortfarande investerar endel i svenska bolag hoppas jag på lite stabilare tider framöver. Men ytterst osäkert fortfarande tycker jag.

investeringar

Nu är det dags att njuta vidare av helgen och det fina vädret som är i Stockholm idag!

Trevlig helg!

No responses yet

    Lämna ett svar