Sommardag och bra med träning

Benpass Malta

 

Att kalla det här vår är för mig helt overkligt, när det är 25 grader i skuggan på morgonen är det i mina ögon en riktigt bra sommardag. Blir nästan lite orolig för hur varmt det kommer bli här nere i sommar, om det ens går att vistas utomhus under Juli och Augusti. Som tur är blir det ett antal veckor i Stockholm innan jag åker tillbaka till Malta igen.

Idag inledde jag morgonen med ett axelpass och hade längtat efter att köra sittande militärpress med stång (första gången jag får köra med specifik ställning för den övningen). Måste säga att jag verkligen gillade att köra sittande militärpress med stång.

 • 3 Set Rotatorcuff i Kable (utåtrotation)
 • 3 Set Facepulls
 • 5 Set Sittande Militärpress med stång
 • 3 Set Sittande Hantellyft åt sidan (SUPERSET)
 • 3 Set Framåtlutande Hantellyft (SUPERSET)
 • 3 Set Hantelshrugs
 • 5 Set Axelpress i Maskin (inkl dropset)

Sen blev det en liten sväng ut på stranden för att förbättra brännan lite och det är faktiskt svårt att ligga i solen mer än 1-2 timmar.

IMG_5851

 

Kvällspasset bestod av ben och idag var det dags för frontböj igen, jag gillar som sagt att köra frontböj eftersom jag får riktigt bra kontakt med framsida lår.

 • 3 Set Frontböj
 • 4 Set Sittande Leg Curl
 • 4 Set Leg Extensions
 • 3 Set Benpress
 • 2 Set Raka Marklyft med hantlar
 • 4 Set Vadpress
 • 4 Set insida/utsida lår i maskin

Categories

No responses yet

  Lämna ett svar