Bloggtorka

Ja man kan nog kolla detta bloggtorka mer eller mindre. Jag har varit otroligt dålig på att blogga senaste tiden så bloggtorka är väl egentligen ganska milt sagt. Jag har haft mycket att tänka på senaste dagarna så tiden har väl egentligen mer eller mindre försvunnit. Träningen går iallafall bra som vanligt och jag känner att 1 veckas striktare kost ger resultat. Jag har legat på ca 2700kcal per dag och det ger mig ett litet underskott med min dagliga aktivitetsnivå. Det är ju självklart svårt att veta exakt hur man ligger till men jag försöker hela tiden att lyssna på kroppen och lära känna den bättre för varje dag som går.

Veckan har fortfarande inletts av morgonpromenader på drygt en timme och jag är fortfarande lika sliten efter varje gång. Det tar verkligen på krafterna att ta den morgonpromenaden på tom mage i strålande solsken och värme. Jag börjar väldigt tydligt märka av luftfuktigheten här nere och kan misstänka hur sommaren blir.


alex_1

Idag var det dags att köra 5×5 i Bänkpress och Militärpress. Tyvärr märkte jag en liten känning i högeraxeln så det hindrade mig från att köra tungt. Det var smärta så fort jag skulle köra ”tungt”. Så jag fick nöja mig med lättare vikter och ca 10 reps istället. Det gick bättre i militärpressen men höll mig till lite lättare och 6 reps istället.

Har avslutat dom flesta av mina pass med 15-20 min cardio för att boosta förbränningen lite. Otroligt skön känsla eftersom man svettas något kopiöst här nere i värmen.

alex_3

I övrigt så börjar jag mentalt förbereda mig på att åka hem om ett par veckor och har väl mer eller mindre börjat packa och förbereda mig på att ta hem alla prylar. Nästa gång vi drar ner har jag lärt mig vad man egentligen behöver här nere. Jag tog med mig för mycket kläder och saker ner som jag aldrig har fått användning för. Gör om – Gör rätt!

alex_2

No responses yet

    Lämna ett svar