Benpass och FST-7 träning

Idag var det dags att köra ett benpass igen och att prova lite FST-7 träning som avslutning på passet. Jag kan skriva lite mer om FST-7 träning i ett senare inlägg för att förklara mer om det. Men kort sagt så är det förbannat tungt med FST-7 träning, speciellt under ett benpass. Idag vaknade jag för ovanlighetens skull till mulet ute men temperaturen är fortfarande väldigt hög om dagarna. Man behöver iallafall inte tänkte speciellt mycket utan det är shorts och tshirt som gäller dagligen. Som vanligt så inledde vi morgonen med en promenad på lite drygt en timme.

Det var väl egentligen lika bra att det var molnigt idag eftersom gårdagens spenderades på stranden i stekande sol. Blev ganska grillad efter bara 1-2 timmar i solen så en dag vilade från solen passade ganska bra.

IMG_6334

Benpasset idag bestod av:

  • 5 Set Frontböj
  • 4 Set Benpress (SUPERSET)
  • 4 Set Vadpress (SUPERSET)
  • 7 Set Leg Extensions – FST-7
  • 7 Set Leg Curl – FST-7

IMG_6342

Blev rejält sliten efter passet och hade klara svårigheter att gå hem. Resten av dagen har jag varit otroligt trött och hungrig men försöker att hålla mig lågt på kalorierna. Lågt för mig innebär väl egentligen under 3000kcal/dag. Nu börjar det närma sig för mig att resa tillbaka till Stockholm under sommaren. Måste erkänna att jag absolut längtar efter Stockholm och sommar på Södermalm och skärgården. Det ska bli otroligt kul att träffa familj och vänner igen. Svensk mat är något jag också börjar sakna endel och stämningen runt en svensk sommar är oslagbar. All ära till Malta och klimatet här nere, men det är inte mycket som slår en svensk sommar.

IMG_6347

No responses yet

    Lämna ett svar