Bra med träning idag

Celsius

Dagen idag har gått i ett mer eller mindre och jag börjar faktiskt känna mig lite smått sliten nu på kvällskvisten. Jag inledde morgonen med att åka ut till SATS Täby för att träna med syrran, riktigt trevligt gym måste jag säga och jag gillar att dom har valt att ha stora och öppna ytor istället för att bygga 5 våningar. All ära till SATS Sjöstaden men Täby är nog faktiskt snäppet bättre skulle jag säga, dock ingen aning om hur det ser ut kvällstid. Nu blir det ju dock Sjöstaden och medis endel framöver eftersom det är närmst för mig. Att ha nära till gymmet kommer alltid att vara viktigast för mig.

SATS Täby

Träning

SATS Täby

Inledde som sagt morgonen med ett ryggpass och körde inte speciellt tungt men mer fokus på bra kontakt och högreps. Skönt med sånna pass ibland också och eftersom jag tränar såpass ofta nu så kan jag inte köra hur tunga pass som helst varje gång. Då kör jag hellre fler pass men med bra variation på allt. Jag gillade omklädningsrummet på SATS Täby också, riktigt stort och fräscht.

Omklädningsrum

Sen har det varit mycket med att flytta och packa saker, bära osv under större delen av dagen. Men jag slängde ändå in ett benpass under kvällen på SATS Medborgarplatsen. Skönt att ha nära och bara kunna gå ett par minuter så är man framme. Det blir så mycket enklare att ta sig till gymmet då.

Celsius

 

No responses yet

    Lämna ett svar